Nové zamestnanie ako zástup na RD/MD

shirubia
27. nov 2023

Ahojte,

bola som prijatá na pozíciu, ktorá je podľa inzerátu ako zástup za niekoho, kto je na RD/MD. Na pohovore mi však tvrdili, že to neplatí, mám však tušenie, že to vraveli len preto, aby som to zobrala. Keby je to aj iba zástup, neprekáža mi to, pretože približne v novembri 2024 budem dávať výpoveď (dlhodobejšia cesta do zahraničia).
Moja otázka znie: myslíte, že by som im o tom mala povedať? Alebo radšej nie, aby som neohrozila svoje prijatie a radšej potom v novembri jednoducho dala výpoveď?

Ďakujem!

pinkgirl
27. nov 2023

@shirubia nuž ktovie čo dovtedy ešte bude - či sa tinezmenia plány a pod. Oznámiš im to výpoveďou keď to bude aktuálne, dopredu nič neoznamuj.

olimuc
27. nov 2023

Nie nic im neoznauj, ak mas plany a pasuje to, pracu zober. Aj pani na MD/ RD moze zmenit plany a tiez Ti to povedia mesiac dopredu. Vypoved das vtedy ked Ti to bude vyhovovat, je to tvoja vec … si len zastup, oni Ti neponukaju TPP a nerataju s Tebou. Aj keby si ne odchadzala nikam, ale nasla pracu na TPP tak by si ju zobrala. Ked sa pani vrati z RD nikto na teba nebude brat ohlad, ani ty nemusis mat vycitky svedomia