Nová práca - strach z budúceho týždňa

14. sep 2024

Ahojte, prvý týždeň v novej práci na poobedňajších mám za sebou. Bolo to veľmi náročné keďže som celý deň nonstop stala na nohách iba 10 min sedela čo som sa najedla. Lenže teraz mám tak strašný strach z budúceho týždňa až som v noci zvracala, žalúdok ma bolel a neviem myslieť na nič iné.. Totiž to budúci týždeň mám začať chodiť do práce na 5 ráno. Je to práca v obchode. Končiť čo som si všímala končia väčšinou okolo 16tej.. Čo je dosť podľa mňa 11 hodín pracovať každý deň a ešte potom aj sobotu nedeľu a odznova zas dávať poobednú.. Myslite si že si zbytočne domyslam a mám strach alebo? :( už som zúfalá

buberova
14. sep 2024

To koľko budeš mať týždenne odrobených hodín?

bublinka1426
14. sep 2024

to by som nevydrzala ani schrbatom. ja ledva 6hodin som na nohach

nelca84
14. sep 2024

Tiez sa mi to nezda s poctom odpracovanych hodin. Este povedz, ze mas len dohodu...

zzzza
14. sep 2024

Dlhodobo sa to Nedá vydržať

koniarova
14. sep 2024

Pracovať 11 hodín denne plus víkendy je blbosť. To si si pred nástupom nezistila podmienky? Aj tento týždeň si pracovala mimo podmienok Zákonníka práce. Budeš hlúpa, ak v takejto práci zostaneš.

viestta
14. sep 2024

To ako mate rozpisany fond pracovneho casu, ked ti na cely tyzden vychadzaju 11 hodinove smeny a k tomu este aj vikend?

katarinka1990
14. sep 2024

Robila som v obchode, na akom oddelení si? Ci robis vsetko ako v Lidli? Ja som tam.bola po materskej lebo matku s 3 detmi zamestnat nechceli. Bola som v kaufe. Po dvoch mesiacoch na zelenine chrbat v prdeli, prisli vianoce viac ako 2 tyzdne pn, odpalila som si chrticu, za boha ma nechceli dat inde. Ranne a poobedne nevadili, mala som 30h tyzdenne a vdaka bohu je to za mnou. Bola to skusenost, peniaze sa hodili, stretla som aj super ludi aj idiotov a som stastne prec. Su tam ludia co tam pracujú roky, a ked ich potom vidis ako po pobednych chodia zniceni. Nedala by som to. To neni len o vstavani na ranne, neskoro z poobednych, cely den na nohách, to urob hento urob, pol hodiny pauza, chrbat zniceny, nohy bolave a k tomu si pridaj nevrlych ludi, co sa ram chodia filtrovat. Ale ked neni na vyber vydrzis a popri tom hladaj.

januska12323
14. sep 2024

Toľko pracovať nemôžeš. Buď preháňaš alebo robíš načierno.

saraxyz
14. sep 2024

Okrem tu spomenutého mňa zaujalo aj to, že si iba 10 min.sedela (keď si jedla). To kolko min.mas obednú prestávku?

sevrin
14. sep 2024

To vyzerá na nejakú otrokársku spoločnosť, predpokladám že vám tam aj bubnujú do taktu a kto bude meškať s normami, tak toho zbičujú.
Nevyzerá to na štandardné zamestnanie, najmä ak takto makáš mimo sezóny.