Nová práca po rodičovskej dovolenke

6. mar 2022

Ahojte, su tu zeny,ktore po dovrseni troch rokov dietata sli do novej prace? Ako sa Vam v nej pracovalo? Sli ste do lepsieho?
Ide o to, ze som extremne nespokojna uz pol roka odkedy som nastupila do novej prace po rodicaku a neviem ci je to tym, ze je to po rodicaku alebo je ta praca fakt nanic 🙈 citim sa strasne nedocenena a malo ohodnotena, horsie ako pred MD,..nic mometalne vhodne nie je na trhu prace, najskor covid,teraz ten konflikt, mam chut ist na dalsiu matersku alebo urad prace 🙈 mal to niekto podobne? Co by ste robili na mojom mieste? Vzdy v nedelu je to extremna nechut ked pomyslim na pondelok..

andreakotesova
6. mar 2022

Ja som šla do novej prace po RD. Mam pohyblivu pracovnú dobu, zamestnavatel nerobí problém s OČR, PN, lekárom. Mzda tabulkova (verejnoprávna inštitúcia), ale ja som na 100% spokojná.

cherry_cherry
6. mar 2022

Aj pri prvej dcere som isla do novej prace a pojdem aj teraz. Vzdy mi pocas materskej zrusili zamestnavatela. Takze ina moznost ani nebola. V prvej som bola nespokojna, praca nebola to, co som si predstavovala, nebavilo ma to. Tak som po 7 mesiacoch zmenila a bolo to lepsie. Tam som potom ostala do druhej materskej.
Neviem, ja som vzdy bola zastanca toho, ze ked sa ti v robote nepaci, tak treba hladat nieco ine. Chapem, ze nie v kazdom regione je to lahke, ale skor ci neskor sa pri aktivnom hladani prace nieco najde.

liz_lemon
6. mar 2022

ja som po takmer 6 rokoch na MD/RD nastupila do novej prace, a bolo aj to stale je super, rozhodne som isla do lepsieho, aj co sa penazi tyka, aj kolektiv, praca ma bavi viac ako ta predosla, celkovo lepsia pracovna doba, HO, ktory mam teraz prakticky nonstop, co je velka vyhoda pri detoch

lucik194
6. mar 2022

isla som do ovela lepsej prace ako som mala, ponukli mi sice 5 dalsich pozicii v starej praci ale jedna horsia ako druha, takze som odmietla a dohodli sme sa na ukonceni pracovneho pomeru..... za mna ja som si po druhej materskej polepsila

matapo
7. mar 2022

...ja som sla do novej prace, nemozem sa stazovat, hoci roboty vyse hlavy, vela krat aj doma, ale uzivam si to, bavi ma to, kolektiv super, celkovo spokojnos.

marushqa
7. mar 2022

V dnesnej dobe je narocnejsie najst dobre platenu pracu, kde by vas aj ocenili. Ja by som mozno popri aktualnej praci skusila aj nejaku pracu z domu, a ak by ste sa rozbehli a mali z nej dostatocny prijem, venovali by ste sa jej uz na full time a mali dostayok casu pre seba ako aj svoju rodinu. Ved pokojne mi napiste a mozeme porozpravat 😊

liliana8
25. sep 2022

@andreakotesova A kde,ak sa mozem opytat?

andreakotesova
25. sep 2022

@liliana8 univerzita 😊