Nova práca, nový kolega

23. nov 2022

Ahojte, rýchla otázka a prosím rýchlu odpoveď. som zamestnaná, nemusím meniť zamestnanie, ale naskytla sa mi možnosť ASAP zmeniť prácu - lepšie podmienky, lepší plat, práca viac menej rovnaká. Avšak. V kancelárii by som sedela s chlapom - novým kolegom, s ktorým je medzi nami vzájomná sympatia. Dosť veľká, v poslednej dobe až istý druh napätia. Ja pri ňom určite nie som vo svojej koži, on podľa nezainteresovaných tiez. Sme obaja bez záväzku, o to by nešlo. Ale dá sa pracovať v jednej miestnosti s človekom, ku ktorému niečo cítite, mať potenciálne vzťah...alebo teda ani sa k nemu nedopracovat a držať to za hranicou, len byť v napätí...neviem, nech by šlo o kohokoľvek...mám chaos a potrebujem pocit, či s tým nemáte skúsenosť, alebo čo všetko mám brať do úvahy. Rozhodnúť sa musím čo najskôr.

lilyianka
23. nov 2022

Áno dá sa tak pracovať. Časom buď môžete tvoriť pár pripadne z toho môže byť úlet, alebo si nájde partnerku on ci ty partnera a opadne to.

tykat
23. nov 2022

Skor bude problem spolu sediet ked sa rozidete 😁

pribinak
23. nov 2022

Nikde nie je napísané že s ním budeš sedieť v kancelárii 100 rokov, o pol roka môže prísť k reorganizacii a posadia tá s niekym iným, alebo on dostane lepšiu ponuku a odíde

Ja neviem, ale zvyčajne ľudia riešia plat, bonusy, náplň prace, kariérny postup či sluzobky, ale že s kým sedia v kancli?

doriiis
23. nov 2022

Celé zle....nemiesat city a prácu.Bud chces lepšiu prácu,alebo klofnut kolegu.Obe naraz sa nevypláca.

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosomja
23. nov 2022

🤔 nie je to rýchla otázka 😁

kitycat
23. nov 2022

Mas 15?

Mysli hlavou a nie pindou. Pracu ber a sustred sa na nu... Neviem odkial mas klebety, ze po teve bazi a mysli aj na to, vo ak vam pripadne rande nevide podla tvojich ocakavani.

marca12
23. nov 2022

Nie je nic lepsie ako tesit sa do prace na fesneho kolegu a este ked si nezadana. Ak chces tu prácu,nehlad na kolegu,to sa vyriesi potom. A keby ste sa aj dali dokopy no a? Kolko parov sa spoznalo na pracovisku.

spadnutaslivka
23. nov 2022

nepripúšťaj si to a o pár dní ti to už ani nepríde. Predsa neflirtuješ a nerandíš s každým trochu krajším chlapom, ktorý je v tvojej blízkosti.

bluka2
23. nov 2022

Aj keby sa niečo pokazilo, zrejme budú možnosti ako iná kancelária/ homeoffice, atď.? Možno on zmení prácu? Alebo ho povýšia na tvojho šéfa? 🤣 Žartujem, vôbec by som sa podľa teórii neradila a prácu brala

autor
23. nov 2022

@luscious nie, poznáme sa z obedov v restike, keďže chodievame na obed v jednom čase a firmy sú na jednej ulici.

mikadooo
23. nov 2022

Podľa mňa je to super príležitosť 😉. Jedna vec je žmurkať po sebe na obede alebo v rámci fajčpauzy, druhá vec je sedieť s ním 8h v rovnakom kancli 😁. Aspoň budeš rýchlejšie vedieť, či má zmysel (ne)vhupnúť hlbšie do vzťahu. Spoznáte aj svoje temnejšie ja 😉😉😉, on teba počas pms, ty jeho po prežúrenej noci... Ja by som to privítala 😁.

iwet25
23. nov 2022

Joj ako by som sa tam tešila 😁

lija22
23. nov 2022

oooo toto bude zaujimave. jasne ze ber

petronellla87
23. nov 2022

My sme s mojim znamost z prace a sedeli sme vyse roka vedla seba v kancelarii😀 bola to sranda😀

autor
24. nov 2022

Ženy, vzala som to. Od 1.12. teda nastupujem. Len mám z toho stresy😅

cacianka
28. nov 2022

Veď nebudete mať stoly pri sebe, je to len ulica.
Veď uvidíš 1.12. a do vianoc sa to vyvrbí

lili929
10. máj 2023

Zaujimalo by ma pokracovanie tohoto pribehu 🙂 Autorka, napis, ako to ide s kolegom v novej praci?