Ahojte ,zajtra nastupujem do novej práce po materskej,a mam stres .a to mam 33 r a predtým som pracovala ale v inej oblasti😭teším sa lebo vždy som chcela prácu 8-4 na úrade ale mám pocit ,že nič neviem.a ako náhodou mam aj inú príležitosť robiť opatrovateľku 4 hod denne a platovo skoro rovnako . Ale tá druhá práca neviem na ako dlho..čo by ste si vybrali? Stabilnu prácu na úrade 8-4 ,alebo tu druhú? Viem musím sa sama rozhodnúť ale rada čítam vaše rady
úrad, postupne sa zaučíš.
Na urade jednoznacne, neboj take pocity ma kazdy, prve tri mesiace su tazke potom sa budes len smiat na tom ako vsetko lahko ide, drzim palce, inac tiez som po materskej isla do novej a nemenila by som sa nic
A najhoršie ,že manžel káže aby si vôbec nepracovala ,lebo on má super plat .atď ....ale ja chcem pracovať ,čiže nejde ani o peniaze
na urade sa zaucis, toho sa nemusis vobec bat. Mozno ta depura jeho postoj… mal by ta podporit v samostatnosti a nie nieco kazat, nie si male decko a nemas byt zavisla od toho kolko Ti da alebo neda € …
Takze suma sumarum si deptana z kazdej strany, lebo naco pojdes do stabilnej roboty, ked chlap dobre zarobi, pracovnu dobu mas super luxusnu, ktoru ti zavidi minimalne polka slovenskych aktualne pracu hladajucich mamiciek. Este napis, ze to mas aj v mieste bydliska. Co by som si vybrala ja? Isto urad, lebo na opatrovanie nie som... Vyser sa na vsetkych, dobre sa vyspi. Zajtra budes mat hlavu ako balon, ale o chvilu sa to utrasie a o pol roka sa budes rehotat na sebe😉 drzim palce
A manzela posli do riti, on ti nema co kazat... On moze tak vasim detom nakazat, aby sli spat a nie tebe, ze mas alebo nemas ist do prace...
Opatrovanie
@guiseppinka ale ja už mám pocit ,že ani počítač neviem zapnúť .v kancelárii som ešte nerobila
@guiseppinka pravda
Na úrade by som už nikdy v živote nechcela robiť. Najmä v tejto dobe. Za tie nervy mi to nestojí. A plat nič moc. Hoci mám VŠ, aj som opatrovala. Ale každý je iný.
@tibor79 ja práveže stále,mňa už nebavilo robiť víkend a ako hučí šéfka a vyvoláva aj i 24 pre hlúposti
Treba robiť čo ti vyhovuje.
@tibor79 určite
Pozri sa autorka, na urade ti bude dobre. Tam ta z koze nezoderu. Urcite ked budu nejake akcie bude vela roboty, ale to je iba obcas.
Manzelovi povedz, ze nechces nepracovat dlhe roky, lebo potom co bude ked sa nieco udeje.
Ja nechcem malovat certa na stenu, prajem Vam vsetko dobre do zivota, ale mali sme uz v rodine dobre situovanu rodinu, kde manzel dobre zarabal a matka bola doma s 2 detmi. Konec rozpravky bol vtedy, ked manzel mal autonehodu a zena bola nutena po 15 rokoch ist pracovat, aby uzivila deti. Musela ist do tovarne na 3.smeny. Je dobre ked si aktivna na trhu prace.
Neboj sa, v novej pracibude vsetko v pohode!!!
@mira0611 ďakujem za povzbudenie
presne ako sa píše vyššie.Nespoliehaj sa na nikoho zárobky iba na svoje.Lebo nevieš čo sa ti v živote stane.Rôzne nehody,smrť ,rozvod.Najlepšie je byť zabezpečená zo svojho platu
no a ešte k tomu že akú prácu ja by som brala ten úrad.Praxovala som v kancelárii volakedy ešte počas školy a mne sa páčilo.Klidek,pohodička
A aká to bude funkcia na úrade?
@petronelag na daňovom
no nič moc....ak si zmieraná že budeš mať termíny a stresy tak Daňový úrad😉každá práca má svoje plusy a svoje mínusy....nevyskúšaš - nevieš....
@mogaa veď to ci to budem vedieť
Samozrejme že na úrade. A stres pred prvým dnom je normálny, mne pomáha keď má čaká nejaká takáto situácia alebo ťažký deň, si vždy na konci dňa dať niečo za odmenu. Keď to zvládnem, tak si napr. Objednam večer nejaké dobre jedlo, alebo idem po takomto náročnom dni na kávu, na nechty, alebo si niečo pekne kúpim.
@gabika0825 dik dobrý nápad
urcite na urade