Nová práca

3. jan 2023

Ahojte, manžel pracuje vo výrobe 5 rokov ako Team Leader. Pracovala som na rovnakej pracovnéj pozícii kým som neotehotnela, tým chcem podotknúť že nás oboch práca baví, nadriadený sú spokojný s našou prácou a výplata je celkom dobrá.
Počas týchto rokov sa vymenilo vedenie a tak to tam všetko začalo byť jeden veľký bordel.
Ja sa po materskéj tam už nevrátim a manžel sa začal obzerať po nových pracovných ponukách.
Na Profesii sú všetky pracovné ponuky strašne krásne, až nereálne opísané a tak by ma zaujímali vaše skúsenosti. Pozícia o ktorú sa manžel zaujíma je vedúci, koordinátor v agentúre, prípadne tlmočník slovensko/anglícky.
Práce na zmeny by sa chcel vyhnúť.
Keď pracujete na týchto pozíciach a možno ak to viete aj porovnať, prosím napíšte vaše skúsenosti 🙂

pannama1
3. jan 2023

tak velakrat popis nezodpoveda realne danej praci, drahy tiez, ked hladal novu pracu, tak bol na troch pohovoroch a teda ked sme sa rozpravali ze aka napln prace tak som len zirala, ze o niektorych veciach v inzerate ani zmienka, idealne je vyskusat pohovor, ved nikde nie je napisane, ze to musi vziat

autor
3. jan 2023

@pannama1 určite pojde na pohovor, ale len tak pre info či náhodou nevie niekto o niečom, lebo npr aj ten vedúci v Lidle a vedúci v DM je úplne o inom aj keď je rovnaký názov pozície.
Tak ma skôr možno zaujímalo čo niekoho bavilo na tej práci a čo odrádzalo 🙂
Ale sme si vedomí že treba absolvovať pohovor viac krát a na základe podmienok sa rozhodovať.
V každom prípade, dakujem Vám 😊