Nová kolegyňa mi robí peklo

9. jún 2022

Ahojte. Čo by ste si mysleli o tom keď k vám nastúpi do roboty kolegyňa ešte len prvý deň, vy ju máte zaucovat a keď ju chcete zaucit tak vám povie že netreba že ona to už vie ( pritom nevie ) všetko robila zle.. keď som ju napomenula že dačo robí zle tak mi povedala ze: jooooj o kto si to všimne.... Jednoducho mala všetko na háku. Potom si vkuse odbehovala na záchod a ešte sa mi aj priznala že si ide zavolať a zafajcit na zachod😅 čo tam to je zakázané. A flakala robotu, ja som robila a ona si celý čas pri mne písala na mobile a ešte veľkú frajerku hrala zo seba. A potom začala ohovárať každého kto tam robi😀 Na jednu povedala že je stara pi.. na druhú že vyzerá jak ku... Že určite sa tu s chlapmi dziga.. 😀 Na každého niečo zle povedala a ja som o Tom povedala jednej kolegyni a ona o tom povedala takmer všetkým a teraz ta nova kolegyňa prišla za mnou že čo to má znamenať že aspoň vidí aká som falošná, že robím pletky, že myslela že sa mi dá veriť a pod.podotykam bola tam prvý deň ... A nebála sa že to dakomu poviem? Asi si musela o mne myslieť že som nejaká trúba keď sa vôbec nebala. Teraz sa mi vyhraza že začne o mne sirit pletky v robote. Čo by ste na to jej povedali ako by ste sa zachovali ?

syslik81
9. jún 2022

mas nadriadeneho? nemala swi vobec ist za kolegynou ale hned za nadriadenym a vysvetlit ako sa veci maju ze fajci a telefonuje a nepocuva ...

solange7
9. jún 2022

Jednoznacne by som isla za vedenim s tym, ze takeho primitiva zaucat nebudem. A cudujem sa, ze si nesla hned.

zirafienka
9. jún 2022

Sa ti čudujem, že si jej to celý deň tolerovala...

pribinak
9. jún 2022

Nenechaj so sebou zametať, nová kolegyňa evidentne skúša čo si k tebe môže dovoliť

Zajtra ráno chod za šéfom a nech to rieisi

dada0902
9. jún 2022

Tak mne toto príde úplne ako výmysel pubertiacky kolko mala ta osoba údajne rokov keď sa takto správala? Každý normálny by to hneď riešil a nenechal niekoho nového si robiť čo chce a ešte aj kolegov ohovárať a ty akože na to nič? Divne

petranelkova
9. jún 2022

Joj, tazko je pracovat v zenskom kolektive, to je na nervy, lepsie medzi chlapmi, neraz sa mi to potvrdilo. Ale teda nenechala by som si to.

ankare
9. jún 2022

Opíš šéfovi Váš deň. Mal by o Tom vedieť. A dúfam,že si sa poucila, nebav sa s ňou o ostatných a ostatným nevesaj na nos jej klebety. držím palce, aby ste sa jej čo najskôr zbavili.
Mne príde ako dosadena šéfom po známosti.

lucia851
9. jún 2022

Ja by som všetko povedala vedúcej alebo veducemu

zuzanna33
9. jún 2022

Ja v škôlke namiesto toho čo sem píšeš si si mala prví deň otvoriť ústa na ňu ak je niekto ticho a všetko len ticho počúva doplatí na to v živote musíš mať ústa a vystupovať sebaisto ona to od prvého pohľadu na tebe videla tak ťa mala na háku...Dospelý rozumný a inteligentný človek sa takto nechova...A ak jej dáš teraz pocítiť že sa bojíš jej "zastrašovania" ešte ťa pekne bude využívať...

zuzinka888
9. jún 2022

A mozno tam ani nechce pracovat, len ju tam vydurili z uradu prace, caka ze ju vyhodia a bude moct doma lenošit

lija22
9. jún 2022

lol ako v skolke
pocuj ta baba sa tam dlho neohreje

wikiwiki
10. jún 2022

Ako ,,sranda" aké sú ženy jedine to riešiť s nadriadeným a hentej sa vyhýbať. Škoda slov, ale hádam karma zaúraduje.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oblecenie99
10. jún 2022

Možno máš za kolegyňu moju bývalú spolubývajúcu z intráku, ona bola neskutočná, opis správania sa a otázok WTF na ňu sedí :D Nikdy ani predtým ani potom som nikoho takého nestretla. Ja som s ňou odmietala chodiť aj do obchodu, lebo som za ňu hanbila :D Choď za nadriadeným, a normálne mu povedz to, čo si napísala tu.

bukajka_mata
10. jún 2022

Na rovinu by som jej povedala, že mňa je hlúpe reči nezaujímajú a nech si ma láskavo nevšíma. No treba to prebrať aj s kolegami a osobne by som zašla aj za vedúcim, bo tiež si neviem predstaviť, že by som mala fungovať s hentakou osobou

sissahh
10. jún 2022

Tak aj ty nebudeš asi naj skvelá keď bonzujes hneď kolegynam ako by si to nahlásila vrchnej :D

sajminka
10. jún 2022

Mám presne takú istú jednu známu,má 28 -3 deti v živote poriadne nepracovala akoby si o nej písala 3x som jej dohodila robotu,zakaždým ju do týždňa odtiaľ vyhodili,prave pre takýto prístup.Treba oznámiť hlavnému.A to hneď,lebo to nebude lepšie to raz primitiv.

siska53
10. jún 2022

Sak chod za nadriadenym a povedz, ako sa veci maju.

hope87
10. jún 2022

To sa vazne pytas, co mas robit? Keby toto robila u nas hociktorá nová kolegyna (a to som nejednu zaucala), tak ju v momente do takej laty postavim, ze by videla. Sa cudujem, ze si ju nezjazdila hned za to jej spravanie...ohovaranie, hranie na mobile, odbiehanie a robenie chyb, aj ked tvrdila, ze to vie. Teda neviem, v akej oblasti pracujes ale u mna, by som taku zenu absolutne neakceptovala a sla za vedenim! Ale ked uz sa toto stalo a ona este prisla za tebou, že "čo to má znamenať že aspoň vidí aká si falošná"...tak to je uplne cez ciaru...by som jej v momente oponovala a uz by som veeelmi zvysila hlas... ze co si to ona dovoluje. Ze je tam nova a nebude na mna skakat za veci, za ktore si moze sama. Ze ty si lojálna svojim kolegom, s ktorymi uz pracujes dlhsie a nie jej, ktora je tam jeden den aj s cestou a ohovara a nic nerobi. Ze okamzite ides za vedenim. Prvy dojem je velmi dolezity, nie vsak vzdy rozhodujuci...ludom treba dat sancu...ale toto??? Toto je na prvy den v praci az prilis...ja by som ju nedokazala akceptovat a pracovat s nou.