Nevýhody chatujuci a cloudworkers

28. aug 2024

Ahojte, prosím vás plusy a mínusy u chatujuci a cloudworkers? Kde sa dá zarobiť viac ? Časovo som tak, že môžem každý deň 4 hodiny písať. Ďakujem

gertrudka222
28. aug 2024

Tak to mas casovo fajn a nevyhoda je samozrejme to, ze su tam fakt ze neskutocni uchylaci a uvidis velakrat aj viac, akoby si chcela 😀 Kamaratka toto robila a ukazovala nam viackrat spravy, ake pisu chlapi, co su tam zaregistrovani. Hroza, na to musis mat aj povahu proste 😂 Nie je to uplne pre kazdeho, no 😀

maranco
28. aug 2024

Škodíte si tým ženy sami sebe, učíte chlapa, že takto sa môže správať k reálnej žene, že si píše so "sexicou" ktorej sa tieto úchylné reči páčia. On netuší že každá správa je od plateného brigádnika. A potom sa bude snažiť tieto veci robiť reálnym ženám, lebo to bude považovať za normálne, že toto ženy chcú.

autor
28. aug 2024

@maranco No tak ale mne to nevadí, ja mám rada zvrhlosti aj s mojim chlapom v spalni.

autor
28. aug 2024

@gertrudka222 toto mi nevadí a zarobila tam dobre kamoška?

bublinka1426
28. aug 2024

a je to bezpecne? lebo nie ze nejaky uchylak proste zisti adresu pouzivatelky a nebodaj ju zacne obtazovat. dnes je mozne vsetko

janai1
28. aug 2024

@bublinka1426 si dobre paranoidná. Na tých stránkach vystupuješ pod cudzími profilmi

bublinka1426
28. aug 2024

@janai1 co je zle na mojej otazke?

maranco
28. aug 2024

A tvoj manžel ak ho máš je s tým v pohode? Drahý teraz nemám čas, píšem si s úchylmi a platia mi za to. Pokračovanie v kariére bude na OnlyFans?

autor
28. aug 2024

@bublinka1426 neviem snáď ano

autor
28. aug 2024

@janai1 máš skúsenosti? Kde je lepšie sa prihlásiť prosím Cloud alebo chatujuci ?

autor
28. aug 2024

@maranco no jasne nemá s tým problém však ho reálne nebudem podvádzať

1ryba
28. aug 2024

@maranco možno aj on tieto úchylnosti zase píše inej chatujúcej. 😀 Ale hlavne, že doma je všetko v poriadku.

autor
28. aug 2024

@1ryba no však keby aj 😀

t1nusa
28. aug 2024

prepáč, ale tak toto je inak zvrátené, keď ti muž toto bude tolerovať 🥲 extrém… pre mňa absolútne no go a nepochopiteľné, aby jeden z páru pracoval takýmto spôsobom

autor
28. aug 2024

@t1nusa ale čo je na tom zle? Však ja s tými chlapmi by som nič nemala. To sa vraj robí tak, že ty píšeš za nejaké fake profily ale nemám skúsenosti, viem že tu to viacej báb robí ale asi nemôžu o tom písať

t1nusa
28. aug 2024

zlé je už len to, že to považuješ za normálne a tvoj muž tiež 🤮 akože prepáč, ale písať si s úchylmi a inými mužmi o tom, čo by malo zostať medzi tebou a tvojim manželom v spálni je extrem za mňa…

autor
28. aug 2024

@t1nusa ale však ja by som im nepísala o tom, ako to robím doma s mužom

t1nusa
29. aug 2024

presne som čakala, že toto napíšeš 😂 ja som to tak ani nemyslela, nepochopila si pointu, nevadí….

maranco
29. aug 2024

@t1nusa Každý má inak nastavené morálne hodnoty, niektorí ľudia pre peniaze urobia všetko.

t1nusa
29. aug 2024

@maranco smutná doba…

camelotka
21. sep 2024

za mna určite cloud. Bola som u chatujucich a cista buzeracia a taktiez minimum sprav a stanoveny tyzdenny limit.

autor
22. sep 2024

@camelotka okej a dá sa robiť aj aj súčasne alebo sa to nejak blokuje?

camelotka
24. sep 2024

Neblokuje sa nič, len každá spoločnosť má iné podmienky.

autor
24. sep 2024

@camelotka aha okej, ja som nakoniec u Cloud ale strašne málo je správ a fakt proste ráno sa nedá ani zapísať všetko je plne. A keď sa aj napíšem tak dlho čakám na správy a za hodinu mám tak 2 eura. Nevieš prečo to tak je? Ty máš viac správ? Som z toho strašne sklamaná.

camelotka
24. sep 2024

Záleží, koľko ľudí je na zmene. Ono celkovo cez deň je to biedne, keďže je väčšina mužov v práci.

autor
24. sep 2024

@camelotka a v noci to je fajn? Najhoršie je, že ja keď v noci nespím tak to cez deň nedávam s deťmi. Sú v škôlke na pol dňa ale teraz napríklad sú chorí a to fakt je masaker. A nočná napríklad od polnoci do štvrtej je veľa správ? Nevieš prosím? Mňa strašne hnevá, že niektoré píšu totálne debiliny odveci úplne a je smutné že zhora to nik nerieši. Odkedy som tu tak ani žiadne info z hora že či je všetko ok, či nerobím chyby nič proste.

autor
24. sep 2024

@camelotka inak kamoška sa dala k chatujucim a že to je úplná katastrofa, veľa krát má za hodinu ani nie 10 správ a ešte aj nejaké denníky tam musí písať a aj nepodstatné info proste. Iná platforma nie je?

camelotka
24. sep 2024

Treba si sledovať mail. Tam vždy chodia upozornenia na chyby musíš sa tam nájsť.

autor
24. sep 2024

@camelotka nič mi nechodi práveže ... Skúsim niekomu napísať na Skype asi

dogsee
22. okt 2024

Napíš mi SS, ak chceš.