Neviem si nájsť prácu

zuzulk
29. nov 2016

Uz som zufala. Som doma skoro 3mesiace a doteraz som nenasla vhodnu pracu aj s pracovnou dobou. mala som ponuky ale nevzala som to.. a teraz je to len horsie..prax mam len v obchode a to sa tazko hlada :/ neviem sa pohnut z miesta .co robit,ako inak ☹

standusina
29. nov 2016

Z toho si nic nerob, to si este doma tak dlho neni, len treba aby si bola trpezliva a potom aj vhodnu pracovnu ponuku najdes. Poznam vela ludi ktory cakali na vhodnu robotu aj pol roka ci rok. Len treba fakt trpezlivost a pozerat na vsetkych portaloch na ktorych ponukaju pracu

zuzulk
autor
29. nov 2016

@standusina skusam byt trpezliva ale obcas si neverim..mam take chvilky 🙄ako ked je pocasie tak som aj ja taka

standusina
29. nov 2016

@zuzulk To je uplne normalne si myslim, kazdy ma take chvile a este ked aj hladas pracu a nedari sa tak to neprospieva na psychiku tvoju, takze chapem ta. Ale musis pozitivne mysliet ze cim skor si najdes pracu🙂

janickacrazy
29. nov 2016

@zuzulk Skús aj nejakú brigádu pozrieť zatiaľ, kým nájdeš niečo normálne, aby si nesedela len doma v depke. Teraz pred Vianocami hladajú kade tade brigádnikov na predaj pyrotechniky, stromčekov, atd.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
29. nov 2016

no a preco si nevzala tie ponuky? ved budes v skusobnej dobe, mozes odist, ked budes mat lepsiu ponuku?
teraz pred sviatkami je kazde euro dobre a navyse budes medzi ludmi, nebudes sediet v depke doma

jeennyv
29. nov 2016

@zuzulk ak mas prax v obchode ako predavacka tak to neuvadzaj ak chces inu poziciu, robila som pri pohovoroch a aj ked vzdelanie sedelo ak videli, ze baba ma skusenosti len z obchodu nevzali ju

kamkk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
balazovaj
30. nov 2016

@zuzulk čo tak skúsiť aj niečo z domu, ja robím toto a ide mi to super, máš skúsenosť s obchodom tak by som to vyskúšala, ja som hľadala niečo popri práci a som spokojná, možno sa Ti to zapáči a ak si nájdeš prácu, bude to potom + príjem navyše.
http://jane.sirael.sk/osobna-stranka

yannazv
5. dec 2016

Ja tiez hladam pracu a nic.....akonahle poviem,ze mam dve deti a neda sa mi byt v praci
Do vecera,koncim.....

janickacrazy
5. dec 2016

@yannazv tak sa k deťom nepriznávaj, ja som tiež tie moje občas zatajila😀