ahojte, v mojej aktuálnej práci som už 5 rokov, ale stále mám pocit, že si neviem nájsť cestu k vlastným kolegom.. nie sú to žiadni zlí ľudia ani nič podobné, ale vždy, keď sa s nimi bavím, po chvíľke mám pocit, že už si s nimi nemám čo povedať... proste nemám taký ten pocit, že sú moja krvná skupina, pritom nie som introvert, nemám problém s nadväzovaním vzťahov, ale tento kolektív mi akosi nesedí... robota ma sama o sebe baví, len proste neviem, ako nadviazať bližší kontakt s kolegami.... je pravda, že zo začiatku som s nimi nikam nechodila, do práce som nastúpila pár mesiacov pred svadbou a mala som kopec vybavovačiek a starostí okolo toho, takže nebol čas na nejaké žúry a dovolenky/víkendy s partiou neprichádzali v tom čase do úvahy, lebo peniaze sme šetrili na svadbu a následnú svadobnú cestu.. zrejme som sa tým sama vyčlenila z kolektívu, ale okrem toho mám celkovo pocit, že mi tí ľudia nesedia... neviem, či sa to dá nejako zmeniť
Ja neviem, ale ja nepotrebujem byt s kolegami kamaratka. A take to (u nas velmi tradicne) zajst di po praci na drink atd. vobec nepotrebujem. Pre su to a stale budu kolegovia. Nezavazna konverzacia o dovolenke, ze moc kratka a sme zas tu, ze zase je august a mame vela prace a tam to pre mna konci.