Ahojte, od môjho prvého zamestnania robím stále v predaji, či už na call centre alebo D2D. Mám zdravotku - zdravotnícky asistent, urobila som si kurz z účta a veľmi chcem robiť niečo mimo predaja. Posielala som si CV do personálnej agentúry, kde nemali žiadne špeciálne požiadavky, dokonca chceli skúsenosti v call centre, lebo tam by som robila po telefóne pohovory, napísala som im motivačný list aj keď ho nevyžadovali a ani sa mi neozvali, bola som na pohovore na referentku, kde nevedeli pochopiť, že túto prácu chcem robiť. Nedávno som si poslala k zubárovi, kde tiež nemajú žiadne požiadavky, okrem vzdelania, ktoré mám a ani sa mi neozvali. Nejaké rady? Ďakujem.
@lenka11novot daj si skontrolovat napr. do personalnej agentury zivotopis, ten je strasne dolezity, ako je napisany
@lenka11novot ak si z okres Namestovo.tak v Namestove sa otvara uplne nova.zybna ambulancia.treba skusit.
@lucinka511 Žilina...dávala som si na kliniku, tam hľadajú viac asistentiek a aj tak nič. :(
@pribinak stačí, ak sa tam zastavím a pozrú mi ho?
@lenka11novot ja síce nie som z personálky, ale som prelúskala niekoľko stoviek životopisov a motivačných listov. Ak chceš pošli, pozriem a spripomienkujem.
Toto neber v zlom, ale skús sa niekoho uprimneho opýtať, ako pôsobíš na ľudí. Možno si nepríjemná, máš zlé vyžarovanie, nevyzeráš dobre, povýšenecká, máš zlú auru okolo seba... alebo naopak moc vzdelaná na konkretnu poziciu... (ale zvyčajne je to o tom prvom dojme). Na to, aby sme my do mojej roboty niekoho nepozvali na pohovor stačí zlý prvý dojem. (Ak ta ani nevideli, tak aj životopisy,resp.motivacne listy vedia byť velka sranda, do mojej roboty na obycajnu poziciu predavacky chodilo tak 50 zivotopisov v malom meste a pri väčšine bolo jasne, že toto nie...)
Ale myslim si, že v prvom rade po splneni kriterii je vo veci len ten dojem. Mozno si vystresovana... ale najhorsie je, ked niekto posobi arogantne.
@jankalukasova ak môžem, tak večer pošlem, ďakujem. 🙂
@mysga prvá časť tvojej odpovede mi tiež napadla, ale na predajné pozície ma vždy berú, vlastne aj keď sa hlásim do viacero zamestnaní naraz, vezmú ma všade. Keď však chcem fakt niečo iné a ja už fakt chcem zmeniť vzduch, tak sa ani neozvú... :( Zatiaľ som bola iba raz na "nepredajnom" pohovore a tam sa a stále dookola pýtala personalistka, prečo nechcem robiť predaj a stále dookola asi desaťkrát, mi to prišlo, akoby mala pocit, že jej niečo tajím alebo čo... :(
@lenka11novot nie, ved im ho posli, nech ti tvoj zivotopis spripomienkuju a okomentuju, alebo ak sa dohodni si schodzku
@lenka11novot daj si do MArtina ,tam beru, ved este donedavna mali nedostatok sestier a v ziline detto,resp si dorob sestru lebo skor zoberu sestru ako asistenta,,potom uz beru sanitarov radsej ako asistentov.mozno preto ti neodpovedaju.
@lucinka511 sestru si dorobiť nechcem, kamošky robia u zubárov normálne so strednou, tam netreba výšku, aj kamoška mi odporúčila kliniku, kde som si posielala, nemajú tam žiadne požiadavky, len aby to bol asistent buď zdravotnícky alebo zubný, kľudne aj bez praxe a aj tak nič...celkovo si nepotrpím na prácu v zdravotníctve, ale hocikde, kde by som pracovala s ľuďmi a nemusela predávať.
@lenka11novot jasne, no ti roky su vela,len mozno ta skor zeoberus tou skolou i ked ja si tiez myslim ze je to prehnane,Tak ti zelam palce, nech ti to vyjde, urcite sa casom nieco anjde alebo ta oslovia.
suhlasim s tym co napisala pribinak. Tiež si myslím,žeby si ten životopis mala dať niekomu skontrolovať. A tiež motivačný list. Je to možno aj polovica úspechu ak nim zaujmeš, aby ťa na pohovor pozvali. A tam už je to len na tebe ako sa predas. Držim palce 🙂)
@lenka11novot v Čadci hľadali do zubnej ambulancie PETRAMED, ak by ti nevadilo dochádzanie, dá sa aj vlakom. Inak neverím, že v celej ZA nie je pre teba práca. Do call centra hľadajú aj priebežne v Telecome, nie je o predaj, len podávanie informácií. A do personálnej agentúry by som zašla osobne, predsa len je to iný kontakt, ako iba poslať im tam nejaký životopis.
neskusis nenajdes, podstatne je sa nevzdat a hladat moznosti. Nikomu ziadna praca nepadla len tak z neba. Vytrvalost je dolezita. Mam kamosku ktora si pol roka intenzivne hladala pracu nestastna bola a potom narazila na jednu ponuku napisala uz ani nedufala a postastilo sa 🙂
@lenka11novot ja som pracovala v agenture.....nemyslim v zlom, ale ked kolegyna obsadzovala pozicie nejake kancelarske ci aj ine a aj ked baba mala vzdelanie, ale videla ze predchadzajuce zamestnania predavacka atd..tak ju ani nevybrala..plus call centrum, predaj to su casto prace, ktore ludia casto robia z nutnosti a je ich na pracovnych portaloch stale tam ta neodmietnu ovsem administrativa atd tam je az pretlak ludi a vyhrava vacsinou ten koho si vytipuju alebo poznamosti...jednoducho musis stale skusat raz sa nieco podari...chyba pritom nemusi byt v tebe alebo cv
@lenka11novot čiže ak dobre rátam:
3x si sa pokúšala zohnať prácu
z toho 2x sa ti zatial neozvali
1x ti povedali nie
to fakt pre jeden neúspešný pokus usudzuješ, že sa nevieš zamestnať?
@lenka11novot suhlasim s jeenyv ... pokial sme hladali uctovnicku a hlasili sa sice s danym vzdelanim, ale robili "len" na pozicii predavacka (moderne asistentka predaja) tak sme ich hned vyradili ...
osobne by som zvazila upravu zivotopisu ... a motivacne listy tipu som super, najlepsia na SK tiez nie je bohvieco (to nepisem na teba, ale taky nam raz dosiel do firmy "dovolim si povedat, ze som jedna z najlepsich asistentiek na Slovensku")
Dobrý deň,
Hľadám niekoho aj na dlhodobú spoluprácu, jedná sa o zaujímavé úlohy z rôznych odvetví. Jednoducho hľadám niekoho na výpomoc, môže to byť mamička, študentka, ktokoľvek. Rozbiehame firmu (zatiaľ sme iba v štádiu príprav), preto ak sa osvedčíte, radi Vám ponúkneme prácu aj dlhodobú za lepšie finančné ohodnotenie. Ťažko sa hľadá spoľahlivá osoba, tak ak by ste mali záujem o túto pozíciu alebo poznáte niekoho, kto už dlhšie hľadá brigádu/prácu na doma alebo nejaké privyrobenie, prosím, určite ma kontaktujte, ďakujem pekne. 🙂
Cena by bola 50 eur/mesiac (objem práce nie je veľký)
Náplň práce:
- vyhľadávanie informácii na internete, aj v anglickom jazyku
- e-mailová komunikácia (nie so zákazníkmi!) aj v anglickom jazyku
- vytváranie zoznamov v exceli (spracovanie vyhľadaných informácií)
- nejedná sa o jednorázovú úlohu, čo potrebujeme bude rozumne po dohode rozdelené na časti a budú sa plniť aj vyplácať postupne
žiaľ, už pozícia asistentky je obsadená, ale ak by ste mali záujem o iný typ brigády, viem Vám poradiť. Ak by ste ešte mali záujem, prosím Vás, napíšte mi správu, každej z Vás odpíšem. Ďakujem a prajem všetko dobré
Mám pocit, akoby som o sebe čítala...
@jankalukasova mohla by som aj ja poslať CV na kontrolu?
@zurizuri jasné...
No treba skusat a skusat....inak sa nezadari.