Nevhodna poznámka v práci

19. dec 2023

Ahojte, neviem úplne či čakám nejakú radu alebo skôr vyventilovat sa..

V septembri som mala spontánny potrat v 6tt, o ktorom som informovala teamleaderku v práci (keďže som sa dala nahle na PN tak som si nechcela som vymýšľať dôvody ).Pracujeme z domu s možnosťou chodenia do kancelárií v BA. Ja pracujem len na diaľku, a iba raz niekoľko mesiacov prídem do BA keď sa dohodneme celý tím, keďže to mám pomerne ďaleko. Minulý týždeň som bola už druhý krát v BA odkedy sa to stalo a teamleaderka mi už druhý krát povedala, nech si nájdem frajera v BA a nech sa tam presťahujem aby som mohla chodiť častejšie. Príde mi to veľmi zvláštne povedať žene, ktorá sa očividne snaží o rodinu, aby si našla iného muža. Skôr ako mi poviete že to bolo zo srandy, tak bol to asi naozaj taky polo žart, ale podľa mňa nevhodný, nemáme nejaky blízky vzťah a v podstate sme si cudzie. Čo si o tom myslíte? Beriem si to veľmi osobne?

simsalabim
19. dec 2023

Neries. Povedala by som jej- asi si zabudla, ze partnera mam a aj byvanie.

thereisabear
19. dec 2023

Berieš to veľmi osobne. Úplne zbytočná a hlúpa poznámka, jedným uchom dnu a druhým von.

lenicka999
19. dec 2023

Teamleaderka asi závidí že ty pracuješ z domu a ona sa musí trepať často do práce pretože je z BA. Proste ignoruj, keď sa vám dieťa podarí dlho tam už nebudeš.

solange7
19. dec 2023

Pri takychto osobach si treba povedat, ze su jednoduche a spravaju sa nevhodne. Cize tym padom ich nevhodne poznamky nemozes brat osobne. Mala som taku kolegynu, jej spravanie bolo vzdy hlboko pod uroven a nikdy som si jej poznamky nebrala.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. dec 2023

Ďakujem baby, samozrejme som reagovala už prvý krát, že nehrozí a zdôraznila že som spokojná so svojím partnerom. Teraz som to povedala znovu. Ale pustím to z hlavy, vďaka.

thereisabear
19. dec 2023

A ona má partnera? Ci nevieš?

autor
19. dec 2023

@thereisabear ak aj ma tak nič oficiálne. Nikoho nespomínala

thereisabear
19. dec 2023

Takým sa najlepšie mudruje 🙂 Nevšímaj si ju

deti95060810
19. dec 2023

robíš z komára somára...jedným uchom dnu - druhým von.
možno to ani nemyslela tak zle ako si to zobrala ty...

sonnenshein
19. dec 2023

Ja to vnimam ako naznacenie, ze by Ta rada videla castejsie. V podstate kompliment.

katka2602
19. dec 2023

Za seba by som povedala, že som spokojná s partnerom ktorého mám a nakoľko vie čím som si prešla je dosť nevhodná poznámka a poprosila ju nech sa to viac neopakuje.

zuzinka888
19. dec 2023

Vsak odpovedz. Tato poznamka je nevhodna. Dakujem za radu, ale som spokojna s aktualnym priatelom. Tieto teamleaderky a mamazerky by mali chodit na skolenia- nie len na pracovne ale i socialno- vztahove.

tykat
19. dec 2023

Pozna tvojho terajsieho priatela?

simona20201309
19. dec 2023

Ty si myslíš ze každý nosí v hlave že si mala potrat a teraz ta budu ofukat dokedy?
Možno ani nevie ze máš frajera.
Si precitlivena a uvedom si, že tvoje problémy sú len tvoje a okolie to absolútne nerieši.

pralinka25
19. dec 2023

tak ja by som sa na tom zasmiala, povedala ze mi jeden chlap staci lebo keby som mala dvoch nestiham chodit do prace ani tolko co chodim, ale ze ked je potrebene tak mozem prist castejsie. zivot netreba brat tak brutalne vazne. hladat za vsetkym krivdu a skusit radsej brat reci inych s nadhladom. je to tak lahsie. to co robia a hovoria ini neovplyvnis ale mozes ovplyvnit to, ako to budes vnimat a prezivat ty.

simca06022011
19. dec 2023

na takychto veciach sa treba zasmiat a neriesit, ja poznam xy zien, a presne na leaderovskych miestach, casto (bez urazky) blavacky, pripadne vystudovane/zijuce uz tam s uplne rovnakym humorom. A je jedno ci je "ciel" vtipu muz, zena, zadany, nezadany... vtipky o frajeroch, detoch, pripadnych milencoch...
Nic by som za tym nehladala... jedine by som uavzovala, ci nie je nutne do tej ba chodit castjesie, ci to nie je problem preco ma tieto narazky, mozno potrebuje nieco riesit castejsie??

olimuc
19. dec 2023

Brala by som to tak, ze Ti cez nevhodnu kvetinu naznacila, aby si chodila castejsie do officu, skor ako Ti to mozno odkomunikuje oficilnou cestou. 🤷🏻‍♀️

slovenka753
19. dec 2023

Úprimne, nemohla na to zabudnúť? Pre mňa sú osobné životy kolegov niečo tak nepodstatné, že aj keď mi niekto niečo povie tak si to nezapamatam a presne kvôli tomu som už mala pár fopacok. Okrem toho, by som sa možno zamyslela či netreba chodiť častejšie.

autor
19. dec 2023

Ďakujem všetkým za názor.