Viete niekto, čo môže byť dôvodom,problémom prečo človek neurobí psychotesty?Ten človek sa dlho sa pripravoval,cvičil,behal ,nedávno spromoval a tie fyz.testy urobil.Je to introvert skôr,nikdy bitkár .Je nerozhodný,to je taká jeho výrazná povahová črta.Mal viac možnostì práce,týmto že tie testy neurobil,tak si aspoň hlavu nemusí viac lámať nad týmto rozhodnutím.Ale tak som rozmýšĺala,že čo je také,že kvôli tomu niekoho nevezmù.
Nerozhodný vojak? Vojak musí plniť rozkazy a nie nad nimi rozdumovať.
Tiež ma to napadlo,že práve toto môže byť problém.Na všetko potrebuje čas.Ide skúsiť do čiech vývojového inžiniera.Bude to jeho prvá práca po škole.Tak snáď am nebudù čakať zázraky na počkanie. 😁
Moja dcéra,keď bola na psychotestoch.Mala všetko v pohode osobnostné,matematiku,psychotesty len časový limit bol katastrofa,nevedal rýchlo reagovať.A ako vojenský lekár musela mať všetko na 100%Do mužstva by ju zobrali.
Dost zalezi na tom ako odpovedal v osobnostnych testoch a to nevieme
V ozbrojenych silach dostanes rozkaz a splnis ho, tam nie je ze mozno, premyslim si. Cize nerozhodnost je velke minus, dalej tiez nejake prilis emocionalne osobnostne crty. Pokial neurobil psychotesty, tak asi nie je na tuto pracu vhodny.
Tie psychotesty majú overiť rôzne osobnostné črty človeka a veruže sami často potom preukaze ze ten človek by v armáde nemal pracovať. Zas na druhej strane mal môj muž takých kolegov, čo som sa teda veľmi čudovala ako prešli tými testami a to oni robilo na vysokostresovom pracovisku.
Áno,.poznám takého čo skrz psycho testom neprešiel. Niekedy aj sebavedomí jedinci končia inak ako si mysleli😉
Dá sa kúpiť kniha so psychotestami ktorá ta pripraví. Manžel si ju zaobstaral, psychotestami bezproblémov prišiel, ale zastavili ho zdravotne prehliadky… nezobrali ho ….
@andaluzia12 vieš mi poslať názov knihy?
Ďakujem
@andaluzia12 aj mňa by to zaujímalo... Vopred ďakujem. Tiež mám obavy zo psychotestov, fyzickej previerky sa nebojím, ale neviem, na čom všetkom môžem na psychotestoch pohorieť... (píšem v 1. osobe, ale jedná sa o rodinného príslušníka)
@muchotrafka298 skôr je to o tom, že nevie okamžite reagovať a vyriesit danu situaciu, problém. Plnenie rozkazu je podla mna zmysel pre disciplinu.
Veď si si odpovedala. Nerozhodný a armáda to akosi nejde spolu.