Ahojte..
Dnes rano si najdem zmeskany hovor...z roboty..
Stres, panika..uz som vedela...
Mala som dnes robit - ale do kalendara som si to zle poznacila...
Volam naspat - kolegyna nasrata...o hodinu vola sefka tiez "diplomaticky nasrata"...
Si myslia, ze si sedim doma z vylozenymi nohami "hurraa"
Mam mega stres...este sa mi to nestalo...
Co teraz ?
Čo teraz? Namiesto písania na koňa šup rýchlo do práce. Sme ľudia, stane sa, poučíš sa.
Si dve možnosti:
1) vysvetliť
2) začať si hľadať novú robotu
no akože mať ťa za kolegynu resp zamestnankynu, tak "vyskakujem od radosti"
Normálne vysvetli, co sa stalo, že si sa pomýlila, ospravedlň sa a chod do prace. Hádam existujú spoje, prinajhoršom taxík. Co iné chceš robiť?
mala si dať malu do skolky a isť do prace... a nie sa tu pýtat na MK
@141117mmn tak keď si volala so šéfkou, tak toto si jej zrejme povedala a dohodli ste sa, že čo teraz. Pretože dohodnúť sa musíš s ňou. Je jedno, čo ti my napíšeme, nie sme tvoja šéfka. Ak si sa s ňou nedohodla, zavolaj jej a dohodni sa. Táto diskusia ti situáciu nevyrieši, telefonát šéfke áno.
Normálny človek sa dostaví do prace, aj keď neskôr, ale dostaví, vysvetli, chýbajúci čas nadpracuje. Dieťa máš v škôlke, takže môžeš ísť do roboty.
Sup, zavolaj taxi a chod, neviem kde pracujes, ale utrasie sa to, niekedy sa proste stane
@j
@141117mmn a kde pracujes?
@141117mmn 100€ 🙂 a to kam by si sla? 🙂
Od nas do BA je 75km a taxik stoji 70€
ja akosi nerozumiem....volala ti kolegyna aj sefka a len ta zdrbali ze si neprisla a ty ze ok a koniec? si sa nespytala sefky ci mas rychlo prist alebo co dalej? nevzsvetlila si jej to?
@141117mmn mne sa za celý čas čo robím, stalo raz, že som zaspala, aj to som dochádzala 50km do práce, žiaden spoj som nemala, mala, ale kým by som prišla do práce, aj koniec zmeny. Čiže som volala do práce, vysvetlila, napísali mi dovolenku, našťastie mal kto robiť. Prišla som na ďalšiu zmenu namiesto kolegyni, čo v ten deň robila za mňa. Ale tak, že zaspím, či zabudnem prísť do roboty a kývnem plecami, že čo ja mám robiť, či si akože niekto myslí, že si kopkám nožičkami, tak máš na saláme, môžu mať aj oni. Len aby si nenašli trvalú náhradu za takú zamestnankyňu.🙈
@141117mmn ved a ako si sa dohodla so sefovou? Musela ste debatu dajako ukoncit, nie?
Mýliť sa je ľudské. Zavolaj sefke a vysvetli jej to. A hlavne sa nejako dohodni.
@141117mmn tak zavolaj sefovej a normalne sa s nou dohodni. Co sa jej bojis?
@141117mmn vsak a co si im povedala? No nic, obliect sa a ist do prace