Nepríjemná atmosféra v práci

18. júl 2024

ahojte

chapem ze nikde to nie je ruzove ale ostali by ste v praci kde s vami riadne nik nekomunikuje alebo proste vam davaju najavo aka ste sprosta a pritom su to len zakomplexovani tupci co proste medzi seba nikoho nepustia? je nas malo 6.

som slusna ale uz mam na jazyku velmi stiplave slova, robim tam vyse roka., ale mam dost.
praca nie je vobec narocna, skor je narocne vobec fungovat v takom kolektive kde sa bojim aj dychat, lebo mam stale pocit ze tam niekomu vadim.

pritom sa snazim,m vsetko robim ako mam a som k nim mila. naozaj nechapem kde je problem. asi si na mne cistia boty lebo vedia ze drzim usta ale ja si nechcem robit zlu atmosku lebo ja raz ked vybuchnem to bude aj s vypovedou.

co by ste robili na mojom mieste?
vdaka.

hankab
18. júl 2024

Problem je v zakomplexovanych kolegoch, nie v tebe. Pre mna je dobry kolektiv extremne dolezity a zly je dost dobry dovod na vypoved. Neviem spolupracovat s ludmi, ked je v praci dusno.

viestta
18. júl 2024

Vsak sa konecne ozvi. Kazdy si k tebe dovoli len tolko, kolko mu dovolis ty. Vsak sa na rovinu spytaj de je problem. Ustupovat sa da, ale je hranica, ked treba branit seba a sevoj konfortnu zonu. Niektori si myslia, ze su nedotknutelni, ked zistia, ze niekto sa im dokaze postavit ze sa dokaze ozvat tak skrotnu...

autor
18. júl 2024

@hankab ved prave

autor
18. júl 2024

@viestta ano mame tam jedneho nedotknutelneho, najlepsieho na svete, takeho narcisa som este nevidela,...

kamatopo
18. júl 2024

Ja s mojou povahou by som už určila hranice. A keď s výpoveďou tak nech sa páči, ale všetci by vedeli a videli na kom si,, honkali ego,,. Toto je asi všade no len do určitej miery. Ak sa nevedia oni úctivo chovať a závisť a komplexy sú ich druhé meno tak prečo by som mala ja niekoho rešpektovať a uhýbať mu😉. Držím palce, nedaj sa.

autor
18. júl 2024

@kamatopo dakujem.

sszuzu8
18. júl 2024

Normálne mi chvíľu trvalo uvedomiť si že som to nepísala ja. Mám to do bodky tak isto.
Áno niekedy máme pohodovú atmosféru smejeme sa zábavame.. Inokedy sme 8 hodín ticho tak si dám jedno sluchátko do ucha a idem si svoje. Snažím sa nerobiť si z toho nič aj keď je to veľmi nepríjemné. Psychologička mi povedala že treba na ľudí pozerať inak možno v sebe niečo riešia a preto sú takí. Nebrať si to osobne. Áno xkrát mali narážky aby som nejak vážne ochorela aby ma vyhodili aby mi ochoreli deti aby som ostala bez domova. Šikana ako lusk. Ale vieš čo? Karma je zdarma. Im sa to všetko vráti čo prajú mne takže z tohto si hlavu nerobím. Sú to duševní chudáci. Mňa skôr mrzí to ticho sme spolu 8 hodín denne a nemôžeme mať aspoň normálnu už keď nie zábavnú atmosféru lebo dakoho komplexy...

autor
18. júl 2024

@sszuzu8 presne.

sszuzu8
18. júl 2024

Zas výpoveď by som nedala prácu mám super platenú a baví ma. Som zasa flegma 95 % vecí mám v riti. Vadí mi akí sú ale robím pre seba a pre deti nie pre nich

autor
18. júl 2024

@sszuzu8 super.