Žienky poraďte mi ako sa mám vyrovnať s tým že ma neprijali do práce do ktorej som chcela veľmi ísť. Mám z toho depky strašne.
A vies preco ta nevzali? Ak su to sympatie, ci známosti tak s tym neurobíš nic
Ak vedomosti, zručnosti, tak sa to da doručiť, dotrenovat, ....
Ehm, doucit, nie doručiť
Všetko sa deje pre niečo a možno na teba čaká omnoho lepšia praca 😉
jóóój, v dnešnej dobe aj vypíšu konkurz aj už je dávno víťaz jasný....hotová šaškáreň...😲
Je to prvé odmietnutie? To je najhoršie. Vieš aj preco? Nádych výdych a ďalej do boja, možno ťa čaká ešte lepšia práca
@veronika0122 áno, mne naposledy nepodpísali už sľúbený kontrakt 5 pred 12 kvôli nejakým vyšším politikam, potom som zaimprovizovala pár mesiacov v neistých vodách a do pol roka som mala niečo lepšie než to čo som vtedy videla ako jedinú možnosť. Podľa mňa tieto neúspechy sú často začiatkom toho zaujímavého. Ale najlepšie sa na to pozerá spätne 🙂
caka ta nieco lepsie, vhodnejsie pre teba.. mozno by to nebolo az tak dobre.. ber to tak, ez si nemala mat tuto pracu.. na nieco je to dobre, ze ta nevzali ;) 🙂
Ja som bola nedávno na pohovore na manažérsku pozíciu... Absolvovala som dve kolá.. nakoniec ma nevzali. Mám 10 rokov manažérskych skúseností, dve VŠ, doktorát, ovládam dva jazyky, našoférovaných stovky tisíc km, skúsenosti v obchode, personalistika, atď. Zobrali chalana tesne po vš. Personalistka, ktorá mi volala mi medzi riadkami naznačila, že ho zobrali lebo je chlap. A všetky moje skúsenosti, vzdelanie, všetko šlo bokom... Vraj sa ten najvyšší šéf bál, že pôjdem na materskú. Pritom som im na pohovore jasne povedala, že už dve deti mám a že ďaľšie už neplánujeme.. že máme dva páry starých rodičov a že tým pádom nehrozí ani vymeškávanie kvôli očr... No tak nech si trhnú labou. Mohli mať vo mne dobrého a verného zamestnanca. Určite ma čaká niečo lepšie. A teba istotne tiež. Ale viem, ako to naserie...
Hľadaj inú bude aj lepšia ja som mala super prácu z radostu som chodila do roboty ešte som tak nechodila rada doroboty aj keď toho bolo veľa a zmenili manažérku a tá si tam dala druhú a to sa jej ani neracilo mi oznámiť že má ide vymeniť našla som si to na profesii a zostala jak racica červená a sama výhovorka nie ona má nejde vymeniť to len preistotu nech ma náhradu ale veď ja vás nevyhadzujem môžte aj to iné robiť poniektorych vyhodila koho nechcela v skúšobnej niekto odišiel sám a zavolala si kamaratov známych a ti jej tam robia brigadne je to soplana ktorá si vidí len po špičku nosa a myslela som že už to bude robota kde zostanem bola som tam 8 mesiacov stiahla ma nižšie a dala som výpoveď lebo to ja robiť nebudem aj sobota nedeľa pobedne do pol 11 a robotu som si hneď našla aj 3 takže kdo chce robiť robotu si nájde ešte aj na mňa počkali mesiac kým mi skončí výpoveď
@kika419 Neboj nič, asi Ťa nezobrali do práce prvýkrát? Keď absolvuješ viacej pohovorov, už si na to zvykneš 🙂 Ja som sa takisto nachodila po výberových konaniach, mám roky praxe, už väčšie detičky, takže "hotový" zamestnanec, takisto by mali vo mne šikovného a verného zamestnanca, ale radšej skoro vždy prijali prsnatú mladú babulu hneď po škole bez žiadnej praxe ... Ja som pomaly ale isto strácala sebadôveru, človek začína pochybovať o sebe, atď. Teraz ale neskutočne ľutujem, že som si radšej namiesto toho hľadania mohla "poriešiť" ešte ďalšie bábo 🙂 Netreba sa vzdávať, určite Ťa čaká niečo lepšie, len treba chodiť, hľadať, ja som takisto po dlhom hľadaní našla prácu, v ktorej som maximálne spokojná.
To ze ta tam nevzali je mozno tvoje stastie, niekedy je nasim velkym stastim to, ze nedostaneme to co velmi chceme 🙂
53 pohovorov a práca žiadna :D tak som šla na živnosť.. bolo to "o hubu" ale potom sa mi podarilo zamestnať. Klasika - "nemáš skúsenosti", potom "si žena, budeš mať deti" alebo "to nebudeš vedieť robiť" alebo "u nás treba aj chodiť na stavbu a tam posielam iba chlapov".. treba byť otrlý, po takom 20-30tom konkurze ťa to prestane aj štvať :D také machistické reči a výhovorky. Naostatku, ak som sa im nezdala z nejakého dôvodu, tak by to asi po čase bolo vzájomné, takže ma vlastne zachránili od zlej skúsenosti :D
Netreba tlacit na pilu, ja ked nieco velmi chcem, za kazdu cenu, vzdy sa to ukaze ako chyba a naopak :D to iste aj s pracou - napriklad jeden job som hrozne hrozne chcela, dostala som, makala tam, tesila sa a ... dodnes (uz x rokov po mojom odchode) mi dlzia okolo 5000e za nevyplatene faktury 🙂 Ked si predstavim, kolko volneho casu som pre nich oddrbala a to bola asi aj posledna slamka pre moj chrbat... tak suhlasim s Dalajlamom, co sa spomina vyssie 🙂
@kika419 neboj nájdeš inú prácu.. netreba si z toho robiť hlavu...vzdy je to hop alebo trop