Dobry vecer,maminy idem sa vyžalovat a zaroveñ po radu,,od malička slabo počujem nosim načuvaci aparat,pred tehotenstvom som pracovala sice len ako upratovacka 4a pol roka,a po roku od porodu som pracovala za pasom vo vyrobe,hladam novu pracu,dnes som sla na pohovor zobrali ma,,hla len ma poslali na prehliadku k doktorke ktoru ma firma zazmluvnenu,a tato mi do oci šlahne ze ked slabo počujem nemam čo robit vo vyrobe,,chapete to ,,😞zostala som zaskocena ,,to uz my co slabo pocujeme nemame sancu byt riadne zamestnany ???to kde sme toro 😞😞😞😞😞mam dieta o ktore sa musim postarat fakt co je toro vlastne za dobu???
ono tazko povedat, no zas to chapem. vo vyrobe si proste treba davat pozor a aj vdaka tomu, ze menej pocujes by sa ti proste mohlo daco stat
skús sa spojiť so zanestnávateľom a povedz mu že či to bude vadiť... za to nič nedáš...
inak dcéru mám s týmto istým hendikepom...
@deti95060810 je jedno či to bude zamestnávateľov vadiť alebo nie - tu ide o kategóriu práce, ak je v kategórii kde treba 100% sluch zamestnávateľ to neovplyvní. Ide to tabuľkovo - bol by porušený ZP a BOZP. Zamestnávateľ ju bez potvrdenia na zdravotnú spôsobilosť zamestnať nemôže a lekár si neohrozí svoju odbornú prax resp. nebude riskovať pokutu od IP len preto, aby vyhovel nejakému zamestnávateľovi.
Tak záleží od toho, že čo v tej výrobe budeš robiť. Ak je treba aby si tam reagovala keď sa ťa budú niečo pýtať kolegovia a tebe tam ešte bude hučať do toho nejaký stroj tak proste počuť nebudeš. Neviem akože na jednej strane ťa chápem ale na druhej proste ak tam potrebuješ ten sluch tak jednoducho ťa nemôže pustiť cez priehladku. Ak by sa niečo stalo a preukázalo by sa, že je to kvôli tomu sluchu a doktorka ťa pustila cez prehliadku aj tak, mohla by z toho mať dosť veľký problém
Ťažko je to, no majú podľa mňa pravdu. Nie je tam u vás nejaká chránená dieľňa? Asi by si mala väčšiu šancu na takom nejakom pracovisku
@otavova nemá právo ťa takto obmedzovať, ak im to na pohovore nevadilo a počula si všetko čo chceli, nemá ona do toho čo drbat. Lenže to sú lekári, ja som spomenula na vstupnej prehliadke že má bolieva hlava, veď koho nie a tá má poposielala kade ľahšie.