Nepredlžia mi pracovný pomer

stazi28
3. jan 2025

Ahojte.Dňa 10.12 my oznámili práci ,že nepredlžia my pracovný pomer .Mala som odísť koncom decembra z práci .Ale 16 my oznámili, že keď podpíšem papier tak môžem odísť skôr . Včera od pošty som dostala doporúčený list.Myslela som ,že my ten papier poslali .Ale poslali my žiadosť o skončení pracovného pomeru, ktorý musím vrátiť podpísaní.Dokedy to mám vrátiť? A prečo my neposlali ten papier ,čo som prví krát podpísala?

sara07
3. jan 2025

aký dátum máš ukončenia zamestnania čo ti došiel ?
máš kopiu toho čo si podpisovala, vždy musiš dostat kopiu toho čo podpisuješ

viestta
3. jan 2025

@sara07 ja vobec nerozumiem co sa vlastne deje. Zas jedna co sa necha obabrat a dalsi zamestnavatel so zvlastnym "personalnym folklorom".

0silvia0
3. jan 2025

@stazi28 my nevieme co si prvy krat podpisala. Musis si precitat, co si podpisala, kopiu ti urcite dali.

gab1sol
3. jan 2025

@stazi28 asi sa strácam, ty si niečo podpísala a nemáš kópiu? A čo presne máš teraz v tom papieri napísané? K akému dátumu je tam ukončenie pracovného pomeru?

maranco
3. jan 2025

@stazi28 píšeš chaoticky ak ti končil pracovný pomer k 31.12.2024 že si mala na určitú dobu prečo by ti posielali v januári žiadosť aby si s nimi ukončila pracovný pomer asi dohodou

Prečítaj riadne názov na tom liste a aký § je tam uvedený

Výpoveď sa jednostranne oznamuje to im nevraciaš
a dohoda o skončení pracovného pomeru ak ty chceš skončiť skôr vtedy sa podpisuje oboma stranami a každý dostane jednu kópiu.

rozculena
3. jan 2025

@stazi28 ani ja vôbec nerozumiem

eliska13
3. jan 2025

@stazi28 v tejto novej žiadosti je aký dátum skončenia pracovného pomeru?Nie je to tak, že nemá kto robiť a dajú ti 2m výpovednú lehotu?
Píšeš nezrozumitelne

stazi28
autor
3. jan 2025

@rozculena podpísali som ňou nijaký papier toho 16 ,že končím s tým dátumom pôvodne by som mala byť do konca mesiaca.A prišlo list od predávajúceho zamestnávateľa názvom žiadosť mám poslať naspäť podpísanú.A ten papier my ešte nedošlo čo som podpisovala toho 16

maranco
3. jan 2025

@stazi28 čo si podpísala 16.12 si mala podpísať 2× a jeden papier si hneď zobrať zo sebou
samozrejme predtým si si ten papier zobrala domov na preštudovanie a poradenie sa a až keď si porozumela o čo ide si ho na druhý deň podpísala

Od 17.12. si už nešla do práce a teraz si prihlásená na úrad práce alebo už máš inú prácu?

ivuska027
3. jan 2025

@stazi28 Prosím Ťa, výhoda si zo slovníka slovné spojenie "nejaký papier", lebo to môže byť aj toaletný papier. Ak nie si negramotná, tak si snáď schopná naformulovať, čo presne si podpísala, kedy a s akým dátumom. Taktiež nevieme, čo Ti teraz poslal zamestnávateľ. A vyraz "predávajúci zamestnávateľ " je tiež dosť mimo. 🤦‍♀️

rozculena
3. jan 2025

@stazi28 ja vôbec nechápem,čo si aký papier podpísal.Veď pre boha,čo je na tom papieri napísané,to nevieš sem napísať???

rozculena
3. jan 2025

@ivuska027 to vyzerá,že je ozaj negramotná

eliska13
3. jan 2025

@stazi28 tak zavolaj do roboty čo ti poslali a kde je kópia toho čo si podpísala predtým?ty si Slovenka?