Ahojte babenky. Mám taku otázku. Kamarátka ma zmluvu na dohodu kde má napísane len odmenu za vykonanú prácu ale pod podminekou, že iný ludia to budu robiť za nu a ona dostane peniaze až z toho ked jej robia. Nechcem to tu rozpisovať do podrobnosti aby som jej neuškodila, ale zaujíma ma či zamestnávateľ môže človeka za ten čas neplatiť? teda dokiaľ to nevybavi všetko? je niekde v zákone stanovene že toho človeka nemusí platiť? ďakujem
@moon1979 ja vobec nerozumiem dotazu...mozes mi to ozrejmit? dakujem
@anatalia77 musis hladat ludi,ktori to budu robit,...a cim viac ich najdes tym lepsie pre teba,...ak vsetci urobia nejaky zisk tak ty zarobis,ale ak nie tak mas velke,......nic 😀
@anatalia77 odpovedala ti @luba28 myslím si zrozumitelne 🙂 do ničoho horšieho sa už kamarátka zapliesť nemohla ... takéto zárobky vždy niečím zaváňajú 🙂
Dakujem za odpovede baby,no proste je to hovadina na entu.Myslim to nahananie dalsich ludi,aby oni nahanali dalsich ludi...zachvilu budeme mat vsetci dohody a vsetci pracovat,jeden pre druheho..
Hotovy klobukovy tanec.
nemyslím je to spojene zo zdravotníctvom niečo ako opatrovanie starších ludí jedna kočka to ma na živnosť. Len ja som chcela vedieť či je možné aby jej zamestnavateľ nedával plat?
jedna sa o to, že ako je cez mesto hladaš ludi on sa staraju o ludi ktorý to potrebuju a ona z toho asi profituje ale nerozumiem či je možné aby nemala plat? či ako to je?
inými slovami pyramída, že 🙂