ahojte, v praci idem na neplatene volno a suhlasia aj, ze sa prihlasim do ZP a SP ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov. Len zatial to mam vsetko ustne a neviem, co potrebujem na papieri - v zmysle - v ZP a SP budu odo mna chciet suhlas mojho zamestnavatela s tym, ze sa prihlasim u nich ako osoba star. sa o dieta do 6 rokov? Lebo viem, ze zamestnavatel s tym musi suhlasit, ale existuje na to nejaky formular alebo? Budu odo mna chciet aj nieco ohladne neplateneho volna? Alebo to ich vobec netrapi?
A kto bol na neplatenom volne, predpokladam, ze ste davali zamestnavatelovi nejaku ziadost, kde ste aj uviedli od kedy, do kedy si ziadate neplat. volno?
A do ZP mi staci ist hned prvy den od kedy budem na neplatenom volne?
Ahoj, zistila si nakoniec co napisat do tej ziadosti pre zamestnavatela? Som v rovnakej situacii a neviem nic najst..
Ja som to prave teraz tento tyzden riesila. Napisala som oficialny list, kde ich ziadam o schvalenie predlzenej RD podla konkretneho paragrafu zakonnika prace. Dokedy planujem zostat doma a ze ich ziadam o zaslanie odpovede suhlasu/nesuhlasu. Na socialku, zdravotku a urad prace zbehnem potom osobne sa popytat, ci im treba odovzdat nejake prihlasky.
@ywana1983 mne zamestnavatel nakoniec sam poskytol ziadost, ktoru som len vyplnila
Nikto na neplatenom volne a starajuci sa o dieta?