Ahojte žienky, píšem tu prvy krát s prosbou o radu. Už som zufala z tej práce a všetkého okolo toho. Pracujem v obchode čím ďalej je to horšie a horšie. Nemá kto robiť nás len využívajú žiadne voľná žiadne dovolenky atď .Dala by som aj výpoveď ale je tu to ale... Snažíme sa s partnerom o babetko.. Bojím sa že dam výpoveď a ostanem tehotna prídem aj o peniaze. Alebo zvažujem aj marodku.. Len s čím marodovať...už som z toho zufala stále nervózna.. Čo by ste robili vy? Ďakujem
@mimuska125
Pre mňa je prvoradé psychické zdravie.
Takisto som premýšľala nad výpoveďou a povedala som si, že bude ako má byť. Buď otehotniem do konca roka, alebo dávam výpoveď.
Zadarilo sa nám v septembri.
Držím ti palce.
No a hladas inu pracu?
Lebo ak nedostaneš tehotna tak ako si predstavuješ, tak po case sa budes musiet vratit do prace, cize mne vychádza lepsie najst si inu pracu a byt spokojná
@mimuska125 našla by som si novú prácu a potom dala výpoveď.
@nika3136 dakujem pekne v to dufam aj ja..tiež som si povedala do konca roka a dosť lebo sa zbláznim...
@hettinka ďakujem pekne za názor..
@pribinak toto ze neviem ci mam hľadať niečo iné keď planujeme babo. Ale zas pri takej praci a nervoch.. Len aby som raz otehotnela.
@mimuska125 určite hladaj novu pracu, brz ohľadu ci zostanes tehotna alebo nie. Chofit do prace kde ti to lezie na nervy je fakt na nervy.
@pribinak ďakujem
Jasné, ze hľadaj inú pracu.. ked aj pojdes neskôr na matersku, tak sa nebudes musieť vrátiť do toho pekla
@mimuska125 Záleží od lekarky. PN mozes mat aj z psychických problémov.