Nepáči sa mi v práci, no výpoveď dať nechcem.

mimuska125
30. aug 2019

Ahojte žienky, píšem tu prvy krát s prosbou o radu. Už som zufala z tej práce a všetkého okolo toho. Pracujem v obchode čím ďalej je to horšie a horšie. Nemá kto robiť nás len využívajú žiadne voľná žiadne dovolenky atď .Dala by som aj výpoveď ale je tu to ale... Snažíme sa s partnerom o babetko.. Bojím sa že dam výpoveď a ostanem tehotna prídem aj o peniaze. Alebo zvažujem aj marodku.. Len s čím marodovať...už som z toho zufala stále nervózna.. Čo by ste robili vy? Ďakujem

evittam
30. aug 2019

@mimuska125 Záleží od lekarky. PN mozes mat aj z psychických problémov.

nika3136
30. aug 2019

@mimuska125
Pre mňa je prvoradé psychické zdravie.
Takisto som premýšľala nad výpoveďou a povedala som si, že bude ako má byť. Buď otehotniem do konca roka, alebo dávam výpoveď.
Zadarilo sa nám v septembri.
Držím ti palce.

pribinak
30. aug 2019

No a hladas inu pracu?

pribinak
30. aug 2019

Lebo ak nedostaneš tehotna tak ako si predstavuješ, tak po case sa budes musiet vratit do prace, cize mne vychádza lepsie najst si inu pracu a byt spokojná

hettinka
30. aug 2019

@mimuska125 našla by som si novú prácu a potom dala výpoveď.

mimuska125
autor
30. aug 2019

@nika3136 dakujem pekne v to dufam aj ja..tiež som si povedala do konca roka a dosť lebo sa zbláznim...

mimuska125
autor
30. aug 2019

@hettinka ďakujem pekne za názor..

mimuska125
autor
30. aug 2019

@pribinak toto ze neviem ci mam hľadať niečo iné keď planujeme babo. Ale zas pri takej praci a nervoch.. Len aby som raz otehotnela.

pribinak
30. aug 2019

@mimuska125 určite hladaj novu pracu, brz ohľadu ci zostanes tehotna alebo nie. Chofit do prace kde ti to lezie na nervy je fakt na nervy.

mimuska125
autor
30. aug 2019

@pribinak ďakujem

pralinka86
30. aug 2019

Jasné, ze hľadaj inú pracu.. ked aj pojdes neskôr na matersku, tak sa nebudes musieť vrátiť do toho pekla