Neviete o nenarocnej praci na doma tak max na 2hod?
Keby taka bola, tak uz nie je, lebo takú by chcel každý 😀
Možno aktívny telemarketing, MLM, atd..
Tak mozes nejakej mamicke po skolke zobrat dieta domov, alebo po skole postrazit, miesto druziny... alebo ked mamicka pracuje dlhsie a skolka zatvara skor, tak este postrazit a vyzdvihne si dieta u vas doma, do skolky po neho (zo splnomocnenim) pojdes ty, to tu robi viacero mamiciek... alebo teda doucovanie, to je take nenarocne, staci par skolakov napriklad jazyk, matiku, ale tak - treba to aj vediet no...ine na dve hodiny poobede ma s domu fakt nenapada..
@anjelicek26 no na to doučovanie potrebuje mať dobrú hlavu a vzdelanie. A doučovanie vôbec nie je také nenáročné ako sa zdá.
Uz ju robim 😆
@martinkatinka čo robíš?
@cloviecka nenáročnú pracu na doma na max. 2 hodiny 😉
@anjelicek26 co sa tyka strazenia deti dakujem mam svoje 3.mala som skor na mysli prepis textov atd
Ja robím z domu kedy chcem a koľko chcem(v hoc akom čase) 😁😁výplata je veľmi dobrá a takto mi to aj vyhovuje..
Take veci ako prepis textu snad uz ani neexistuje... na to su uz appky, co ti vsetko stiahnu a natiahnu texty a zduplikujes... pytala si sa na realnu moznost, a prosim nenechaj sa nalakat na nejaku kozmetiku a online predaj a vnucovanie veci kamoskam....
@martinkatinka
@kajulqa47 čo konkrétne robíte, baby?
Prepis textov? Takže usudzujem (ale oprav ma, ak sa mýlim), že nič moc nevieš, nemáš žiadne zručnosti, ale chcela by si robiť z domu nenáročnú prácu. Aj ja robím z domu, veľkú časť, ale teda niečo viem a dosť dlho som makala, aby som to mohla robiť a zarábať takto. Veľa mamičiek robí počas RD z domu to, čo robili predtým v práci. Alebo majú zručnosti, ktoré firmy hľadajú a ktoré nevie každý. Možno skús špecifikovať, aké zručnosti máš ty, potom skôr dostaneš radu, aké možnosti máš a či vôbec.
@melanta ja hladam nieco popri zamestnani
Pracujem ako predavacka
za dve hodinky upraceš niekde, ale je to mimo domu
Čiže nemáš žiadnu kvalifikáciu. Tak potom ako je tu už písané, upratovanie, žehlenie?
🤦🏻♀️