Prosím vás ani neviem ako ma to napadlo sem napísať ale už som na pokraji s nervami . Proste neviem zniesť kolegyňu . Každý deň som s ňou tak 4 hodiny s tym ze si delíme robotu ale proste ona je tak vychcana že to nema obdobu .vsetko ťažké necháva mne snaží sa somnou za každý cenu len vydrbat .. myslíte že sa to dá nejak riešiť?
Tak to otoc a vydrb ty s nou,hlahke🤷♀️
Netráp sa preto, pomáha ti to rásť, nakoniec budeš múdrejšia ako ona
Ja mám v práci to isté
@tncka Ja neviem byť tak vychcana jak ona je a tou vychcanostou si ziskala aj ďalšie 2 kolegyne ktoré ju stále zastávajú . Lenže ony robia inú robotu .. šéf stojí pri mne ale zatiaľ to s ním riešiť nechcem
@kaktus87 a ako to znasate?
@bloger netrápim len to s ňou neviem vydržať
Vies dat konkretny priklad pre lepsiu predstavu?
Ak by som mala šéfa na mojej strane, upozornila by som kolegyňu a ak by to ňou nehlo, tak potom by som to nechala na šéfa.
@tncka viem. Príde tovar ( väčšinou sú to trochu tazsie veci) zbadá auto a zrazu jej treba cikat kakat alebo naschvál uteká k zákazníkom len aby sa vyhla noseniu tovaru . Alebo idem obedovať v tom ona zas potrebuje cikat aj kakat dať si tabletku, príde zákazník ju ani nemikne takže vstanem od obedu ja .
@janulka1802 ona to vie veľmi dobre že stojí zamnou. No zrejme jej to nevadí
Mala som taku kolegynu a nie neda sa s takou vydrzat a aj kvoli tomu som po rokoch odisla z roboty,lebo som uz ludsky nezvladala jej vychcanost. Rozhovor nepomohol tvarila sa ako neviniatko,ja som bola za sprostu vzdy.
no nevstala by som veru od obeda. Ona to robí, lebo jej to dovolíš.
@marca12 presne tvári sa jak neviniatko ..
tak ju predbehni a ked pojde tovar utekaj na wc prva .... ked bude mat obed posli ju za zakaznikom ze ti je zle bla bla...ale potom budes rovnaka ako ona ... alebo sa na to vykasli a rob si svoju robotu .. a nabuduce ak zas pojde na velku wc .. poznamnej nenapadne aby to aj sef pocul ze ak ma problem so stolicou nech si skoci k dr ze neako casto tam beha a trapi ta jej zdravotny stav
@syslik81 To je celkom dobrý nápad s tou stolicou 👍😀
Prešla som po rokoch na iné oddelenie, ale aj tak s nimi musím spolupracovať. Tiez sú tam 2-3 také, vystvali už veľa kolegýň, potichu podsúvajú svoju prácu na iných atd.
Naaa vy... by som ja s ňou. Ako ak si necháš, nemôžeš sa potom čudovať, že to zneužíva. Mala by si jej dať jasne najovo, aby to skúšala na niekoho iného a nie na teba
znes ju z povrchu zemskeho. ale nie, normalne sa s nou treba porozpravat co ti vadi a je to 🙂
Vychcanost ma krátke nohy....
Priamou konfrontaciou? Ak to nepomoze tak s nadriadenym (s konkretnymi prikladmi a dokazmi)