Nedarí sa nájsť prácu na skrátený úväzok

salome_01
22. júl 2018

Dobrý deň, ja si hľadám prácu na skrátený úväzok kvôli zdravotným problémom ale neviem čo také ešte vyskúšať. Už som bola aj na pohovore ale nevzali má. A mala som aj veľa podaných žiadostí ale sa neozyvaju. Ja som hľadala operátorku, pomocnú silu do kuchyne a nejakú pomocnú pracovníčku. Som teraz na úrade po rodičovskej dovolenke a uvažujem aj nad kurzom asi krajčírsky alebo opatrovateľským. Ideálne by asi bolo podnikať ale neviem či sa to oplatí už som s toho zúfalá.

katusikkk
22. júl 2018

@salome_01napis aspon odkial si.Mozno by niekto o niecom vedel.

sonetta
22. júl 2018

@salome_01 Lidl mava skratene uvazky.v DM je tusim tiez iba 30hod pracovny uvazok

salome_01
autor
22. júl 2018

Ja som z Nového Mesta nad Váhom ale do Lidla som si práve tiež dávala a nič. No ešte skúsim tu DM.

salome_01
autor
22. júl 2018

Ja nočné a poobedne nemôžem a maximálne 8 hod.

lussyl5
22. júl 2018

Píšeš že máš zdravotné problémy nejaké tak nad opatrovateľským kurzom ani neuvažuj.Opatrovanie starých a zdravotne postihnutých vyžaduje 110% fyzicky a psychický zdravotný stav.

salome_01
autor
22. júl 2018

A ja som aj takto uvažovala. Opítať sa na chránenú dielňu. Ale neviem nie som až tak na tom zle. Na ztp nárok nemám takže to asi tiež nie.

atrami
22. júl 2018

@salome_01 skus na pošte.

bonnie2
22. júl 2018

@atrami na poste robim a neviem o skratenom uvazku za priehradkou a ako dorucovatelka uz vobec nie.prides o chrbat a nervy.viem podla seba...

3009
22. júl 2018

@atrami ono to závisí aký máš zdravotný problém - alebo aké obmedzenia - potom ti skôr poradíme.

qsookie
22. júl 2018

@salome_01 Opýtaj sa na ÚP, či neponúkajú cez ich nejaký národný projekt dobrovoľnícku prácu. Ja som tak chodila na 4 hodiny vypomáhať na úrad.

misulka22
22. júl 2018

Ja som z tn a na skrateny/polovicny hladali lidl,kik,manufaktura,dm tusim aj daco do vyroby.ja robim na dohodu.

atrami
22. júl 2018

@bonnie2 aj ja, samozrejme, že závisí od zdravotného obmedzenia. Viem, že nie je skrateny uvazok. Ale za priehradkou by sa dalo.

bonnie2
22. júl 2018

@atrami mozno zalezi od nadriadenych.u nad sa neda.a ako dorucovatelka hlavne v meste neodporucam.ale ak nie je nic ine a ucty platit treba tak lepsie ako nic...

salome_01
autor
22. júl 2018

Ďakujem vám za rady žienky. Vyskúšam ešte niečo. Dik moc za rady. 🙂 Skúsim si podať ešte do Kauflandu alebo do DM. Ešte skúsim aj do nejakej kuchyne si dať a uvidím.

tinuska11111
24. júl 2018

@salome_01 Dobry den.mam pre Vas ponuku.ako si mozte pomoct zdravotne aj financne.ponuku Vam poslem do spravy

rainee
8. aug 2018

Ahojte, no so skráteným úväzkom je tu stále problém, v SR nie sú bežné. Ja si teraz hľadám prácu na skrátený kvôli tomu, že mám malé deti a na plný vyžadujú všade pracovnú dobu do 17tej, čo mi nevyhovuje. Ale nájsť dobru prácu na skrátený úväzok v oblasti bankovníctva alebo marketingu (prípade aj iné napr referentske/administrativne miesta) je celkom fuška a to som v ba. ☹️

salome_01
autor
8. aug 2018

@rainee áno je to ťažké, budem rada aj nejakej brigáde. Aspoň zatiaľ a potom medzi tím hľadať niečo na stálo.

vienala
8. aug 2018

@rainee a vies dobre jazyky? Potom by nemal byt problem, je vela ponuk v nadnarodnych spolocnostiach. Pripadne skus firmu Avis v Ba, mavaju tiez skratene uvazky

rainee
8. aug 2018

@vienala no co som pozerala na profesii vsetky lepsie miesta su len full time a part time skor vyzaduju studentov, alebo na dohodu za minimalny plat. ano samozrejme viem aktivne jazyky a mam ekononomicke vzdelanie, ale nic vhodne som zatial nenasla, tak uvidime. a nechcem ist uplne mimo branzu alebo krok spät, predsa len mam uz x rocnu prax a vzdelanie. inak som celkom nemilo prekvapena odkedy zacali zverejnovat platy, ved pred 10r som zarabala viac ako ponukaju teraz....

vienala
8. aug 2018

@rainee co sa tyka platov, uvadzaju uplne minimalny. Ja som bez problemov dostala 1,5- nasobny plat oproti tomu, co bolo uvedene v ponuke prace.

zuzaana18
8. aug 2018

Zdravim, skuste tuto sledovat ponuky https://www.facebook.com/pracanadomu/?hc_ref=AR...

misslilac13
11. dec 2024

@bonnie2 na pošte príde o chrbticu? Však tam hovno robia celý deň, iba preloží 2 vreca pošty a 3 balíky novín z jedného konca na druhý a celý deň drkoce s ľuďmi. Praca snov