Dobrý deň, ja si hľadám prácu na skrátený úväzok kvôli zdravotným problémom ale neviem čo také ešte vyskúšať. Už som bola aj na pohovore ale nevzali má. A mala som aj veľa podaných žiadostí ale sa neozyvaju. Ja som hľadala operátorku, pomocnú silu do kuchyne a nejakú pomocnú pracovníčku. Som teraz na úrade po rodičovskej dovolenke a uvažujem aj nad kurzom asi krajčírsky alebo opatrovateľským. Ideálne by asi bolo podnikať ale neviem či sa to oplatí už som s toho zúfalá.
Ja som z Nového Mesta nad Váhom ale do Lidla som si práve tiež dávala a nič. No ešte skúsim tu DM.
Ja nočné a poobedne nemôžem a maximálne 8 hod.
Píšeš že máš zdravotné problémy nejaké tak nad opatrovateľským kurzom ani neuvažuj.Opatrovanie starých a zdravotne postihnutých vyžaduje 110% fyzicky a psychický zdravotný stav.
A ja som aj takto uvažovala. Opítať sa na chránenú dielňu. Ale neviem nie som až tak na tom zle. Na ztp nárok nemám takže to asi tiež nie.
Ja som z tn a na skrateny/polovicny hladali lidl,kik,manufaktura,dm tusim aj daco do vyroby.ja robim na dohodu.
Ďakujem vám za rady žienky. Vyskúšam ešte niečo. Dik moc za rady. 🙂 Skúsim si podať ešte do Kauflandu alebo do DM. Ešte skúsim aj do nejakej kuchyne si dať a uvidím.
@salome_01 Dobry den.mam pre Vas ponuku.ako si mozte pomoct zdravotne aj financne.ponuku Vam poslem do spravy
Ahojte, no so skráteným úväzkom je tu stále problém, v SR nie sú bežné. Ja si teraz hľadám prácu na skrátený kvôli tomu, že mám malé deti a na plný vyžadujú všade pracovnú dobu do 17tej, čo mi nevyhovuje. Ale nájsť dobru prácu na skrátený úväzok v oblasti bankovníctva alebo marketingu (prípade aj iné napr referentske/administrativne miesta) je celkom fuška a to som v ba. ☹️
@vienala no co som pozerala na profesii vsetky lepsie miesta su len full time a part time skor vyzaduju studentov, alebo na dohodu za minimalny plat. ano samozrejme viem aktivne jazyky a mam ekononomicke vzdelanie, ale nic vhodne som zatial nenasla, tak uvidime. a nechcem ist uplne mimo branzu alebo krok spät, predsa len mam uz x rocnu prax a vzdelanie. inak som celkom nemilo prekvapena odkedy zacali zverejnovat platy, ved pred 10r som zarabala viac ako ponukaju teraz....
Zdravim, skuste tuto sledovat ponuky https://www.facebook.com/pracanadomu/?hc_ref=AR...
@bonnie2 na pošte príde o chrbticu? Však tam hovno robia celý deň, iba preloží 2 vreca pošty a 3 balíky novín z jedného konca na druhý a celý deň drkoce s ľuďmi. Praca snov
@salome_01napis aspon odkial si.Mozno by niekto o niecom vedel.