Nedarí sa mi zohnať druhú robotu

1. júl 2024

Hladam uz vyse roka druhu robotu na vikendy ale nedari sa mi. Chcem mesacne aspon zarobit do 400 eur ale nikde ma nechcu zobrat. Mam tppv inej praci kde robim od pondelka do piatku niekedy 8 niekedy 12 a obcas aj vikendy. Neviete mi poradit kde sa pytat o robotu??? Uz som zufala. Mam zdravotnicke vzdelanie ale do ineho zariadenia mi brigadu nedaju lebo dievcata si nechcu pustit vikendy. Uz som zufala

3009
1. júl 2024

V každom supermarkete hľadajú brigádnikov.

janai1
1. júl 2024

Obchody, recepcie, reštaurácie

autor
1. júl 2024

@3009 bola som nedohodla som sa s manazerkou.

@janai1 do obchodu moc nechcem, mam problemy s ratanim

janai1
1. júl 2024

s akým ratanim už len môžeš mať problém pri dokladani tovaru ?

autor
1. júl 2024

@janai1 dokladanie tovaru sice ano ale musis robit aj na pokladni a ja nemozem robit s peniazmi bohuzial. Nechcem chodit do roboty kde budem davat vsetko na manka

autor
1. júl 2024

@janai1 a na dokladanie vezmu radsej studenta

janai1
1. júl 2024

Tak sa nehlás do lidlu kde robíš na každom oddelení. Sú aj iné obchody

anjelicek26
1. júl 2024

Co je len lidl a kaufland? Chod do zahradnictva, stavebnictva, hocikam...

panonia
1. júl 2024

Prečo nejdeš do nemocnice na služby a cely uväzok? Nemusela by si zháňať brigádu.

margotka17
2. júl 2024

Choď skúsiť brigádu odkladať tovar do Tesca, tam je skoro vždy niečo voľné. Alebo iný obchod Lidl, Kaufland...

sashenocka007
3. júl 2024

a co nejake upratovanie.

mirkam3
3. júl 2024

So zdravotníckym vzdelaním môžeš aj niekoho opatrovať. No ak sa nechceš naťahovať napr so starším pacientom ešte aj cez víkendy, možno nejakí rodičia by prijali niekoho, kto im cez víkend postráži dieťa, kým si oni porobia svoje, alebo sú sami v práci alebo si niekam vyjdú - zvlast ak si zdravotník tak o to lepšie.. možno by ti stačili na úvod 1-2 zaneprázdnené rodiny, ktoré by ta občas takto využili.

candii
3. júl 2024

Nevieš počítať? Veď teraz tie moderné kasy ti presne ukážu kolko máš vydať. Len nahodis koľko peňazí ti dá zákazník. A tieto veľké supermarkety tam nemáš hmotnú zodpovednosť za rozdiel na pokladni. Ale samoZrejme 3 zápisy a letis ale fakt je to také jednoduché že to musí zvládnuť každý normálny

janka95
3. júl 2024

Tak ja viem ze u nás v nemocnici je možnosť robiť na dohodu, 1/3 alebo 1/2 úväzok. Neverím ze sa to nikde inde nedá . Je nas málo Sestry maju strašné služby, každý deň 12 hodín robiť nikto nechce. Skus si pozisťovať u vas v okolí. 🙂

liz_lemon
3. júl 2024

McDonalds

barborachors
3. júl 2024

nie každý chce robiť za kasou a mať fin. zodpovednosť, upratovanie - toho je málo, baba spomínala ze víkendy su v nemockach plné. Mne z toho vychádza jedine ddska alebo stráženie deti alebo dochádzanie do väčšieho mesta.