nejdem sa lutovat ani nic..ale po pol roku nemozem najst stalu pracu :( mam pocit ze kazdy zamestnavatel len vyuziva :( zacala som pracovat na zmluvu a hned drb vypoved po mesiaci len tak ..uz sa nejdem k tomu vracat ale terz ja moment mam len letnu brigadu ..neni to ono . zacala som citat aj pozitivne mysliet ale vsetko sa namna kopi vo vsetkom vidim problem ..s prisposobovanim sa dietatu casovo hladat taku pracu kde rano nebudem musiet ist skoro z domu. uz som povedala ze je vo mne chyba ..zbytocne berem ohlad ja na vsetko. nemam ani vysoku skolu ..to by som hadam uz bola zamestnana niekde... nemozem si vyberat moc ale je to bieda na sk. bud fabrika ,predavacka alebo casnicka .otras
@zuzulk čo máš proti predavačkám,čašníčkám robotníčkam za pásom?
každý robí,lebo chce robiť..
každý má deti a snaží sa prispôsobiť..
škôlky,školy sú 7:00 do 16:30 taže je vysoká pravdepodobnosť že niekto po deti príde..
a ani s vysokou školou nemáš dnes vyhraté..
takže suma sumárum..ber čo je,kým nenájdeš to čo chceš..
Pozeram,ze si z PD, vo Vesteniciach 3 zavody kde nonstop beru,zeny si pekne zarobia,v Novakoch v Cargustiku ( netusim,ako sa to presne vola) beru , v Tescu nonstop beru predavačky,skladnicky, daj si ziadosti do coop jednot,tam sa lepsie zarobi,ked aj vykladas ... Kto si chce nájsť pracu a hlavne moze ( zdravotne obmedzenia) najde 🙂
Rozmýšľala som mimo PD ako píšeš .Áno nebolo by zlé vymeniť si role s mužom doma . Načase
@salfusco to je stary chvalenkar..... noze, ci ho tu niekto tromfne...
@obsadenemeno Ani sa nedivim,ze stale nema ziadnu pracu, ked je skoro v kazdej diskusii a stale.😀😉
@tiper24 ty ked raz pracu najdes... povinne kazda buchneme sampus 😛 Nehovor mi ze chlap si pracu nenajde . Najde , len musi byt k tomu nuteny. Ja s mojimi surodencami sme boli vedeni k tomu, ze do roboty pojdeme hned po skole a budeme pracovat cely zivot. Ja som tiez nemala pracu snov, ale som makala kde sa dalo a zarobila som pekne peniaze. Takze treba ist tu pracu hladat, lebo na MK za tebou nepride.
@pillipilli asi nie som nuteny, ale uz fakt by som dakde siel
som lenivy ked som poryloval sam 20 x 20 m ?
@tiper24 no nato ze si doma cez 15 r. nic moc ...
@pillipilli no ale pocitaj 15 x ( 20 x 20 ) 🙂
@tiper24 berem spat ... si borec a ja si osobne myslim ,ze nemozes byt "skutocny" najskôr budes troll... aspon dufam.
Ja som si nasla asi po 4 mesiacoch hladania..samozrejme v dostatocnom casovom predstihu do konca materskej. 13.2. Som nastupila a 21.2 mi skoncila materska. Slovakovi trva priemerne 3 mesiace najst si pracu. Samozrejme,ze kazdy zamestnavatel vyuziva. S tym nic neurobis. A prisposobit sa.dietatu malemu treba- moje riesenie CIASTOCNY UVAZOK. Som spokojna aj s pristupom nadriadenych a tesim sa do prace 🙂 je sice ranna a poobedna ale max do 19.00 sa pracuje. Ze vikendy neriesim uz... da sa vzdy najst treba byt pozitivna a vediet sa predat ;) drzim palce
Podla toho, co pises, myslim, ze mas OK pristup. Niekedy to proste trva dlhsie, je to nielen o schopnostiach, ale aj o stasti. Tak sa neprestavaj snazit, hladaj a najdes
@zuzulk, aj ja som 2 roky hladala pracu, kym som nasla nieco normalne. zatial som robila, ale v zlej firme. ked som nasla tuto dobru pracu, hned som odtial utiekla. a sice robim v kancelarii ale bohuzial musim robit aj ranne a poobedne. co uz, ked to inak nejde. nikdy nie je vsetko idealne. to ma stve, ze 2 tyzdne v mesiaci vidim deti akurat 40 min. rano☹ ale nie som sama. sme tam vacsinou mamicky s detmi. zial🙄
ja nemam robotu 15 rokov