Nebaví ma práca

26. sep 2021

Som frustrovaná a smutná. Práca ma nebaví a vôbec neviem čo by som chcela robiť. Pracujem v obchode. Nič iného som nikdy nerobila. Chcem niečo iné, nejakú zmenu, ale vôbec neviem aku prácu by som chcela, čo by ma bavilo. Neviem sa pohnúť z miesta, pretože fakt neviem čo chcem robiť a keď nad tým premýšľam, napadne má veľa možností, ale zase si neviem vybrať ktorým smerom sa vydať.

trema
26. sep 2021

karierny poradca, pripadne psycholog - mne daval robit nejake testy, z ktorych mi vyslo, na co by som sa hodila
Nejake take testy su aj na nete

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janakuul
26. sep 2021

no byt Tebou,otvorim si profesiu,istp...a pozeram,co by sa mi ako tak pozdavalo (platovo, napln prace, dochadzanie...) poslala by som zivotopis (mozno sa Ti z poslanych 30 -tich ziadosti ozvu 2,3..., a zas mozno po case sa Ti to zunuje tam a budes chciet nieco ine, v zivote mozes robit strasne vela povolani ,mozno aj take o akom sa Ti ani nesnivalo. Ak nemas zavazky (deti,rodina,muz...) mas momentalne velmi vela moznosti - ine mesto,zahranicie, kurz...moznosti a prilezitosti urcite su,len treba zacat konat,ked nieco chces zmenit...firmy same od seba o Tebe vediet nebudu. Drzim palce.

dola23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz