Ahojte. Chcela by som sa spýtať ,či mi niekto nevie poradiť.Od roku 1997 do 2006 som pracovala ako zdravotná sestra.Od roku 2006 nepracujem v zdravotníctve,ale chcela by som sa tam vrátiť.Môžem ďalej robiť sestričku? Alebo musím robiť nejaké skúšky?
@romysk je tu uz taka tema,myslim navrat po 20 rokoch tam presne najdes odpovede,aj co treba... Tema je praca zdravotnej sestry po 20rocnej pauze🙂
@stastenka42 Ďakujem
@romysk no do komory sa hadam stači zaregistrovať ked nastupiš do práce, aj ja som to tak urobila. neviem ako je to u vas ale u nas teda nie je problem si nájst prácu sestier je málo a v nemocnici našťastie stále hľadajú. aspon nejaká istota v tejto dobe. tak držím palce nch si najdeš čím skôr prácu a nech si v nej spokojná.
Ahoj, nemyslim si že by si mala dorábať nejake skúšky... Mala som kolegynu co prisla po 9 rokoch materskej a nik po nej neočakával že si nejaké skúšky dorobí. sice to bolo pre nu zo začiatku ťažké ale nakoniec to zvládla. A ty píšeš že si predtým pracovala 9 rokov v zdravotníctve. to je v podstate dosť, nepíšeš síce na akom odd lebo určite nie je to iste ked si pracovala trebars na OAIM a napr u zubára. no určite si na vela veci pospomínaš a prax naberieš rýchlo. len je potrebné si platit poplatky v komore a pokračovať v celoživotnom vzdelávaní aby si mala dostatok kreditov pri hodnotení