Návrat k práci zdravotnej sestry po rokoch

romysk
11. okt 2013

Ahojte. Chcela by som sa spýtať ,či mi niekto nevie poradiť.Od roku 1997 do 2006 som pracovala ako zdravotná sestra.Od roku 2006 nepracujem v zdravotníctve,ale chcela by som sa tam vrátiť.Môžem ďalej robiť sestričku? Alebo musím robiť nejaké skúšky?

nicky07
11. okt 2013

Ahoj, nemyslim si že by si mala dorábať nejake skúšky... Mala som kolegynu co prisla po 9 rokoch materskej a nik po nej neočakával že si nejaké skúšky dorobí. sice to bolo pre nu zo začiatku ťažké ale nakoniec to zvládla. A ty píšeš že si predtým pracovala 9 rokov v zdravotníctve. to je v podstate dosť, nepíšeš síce na akom odd lebo určite nie je to iste ked si pracovala trebars na OAIM a napr u zubára. no určite si na vela veci pospomínaš a prax naberieš rýchlo. len je potrebné si platit poplatky v komore a pokračovať v celoživotnom vzdelávaní aby si mala dostatok kreditov pri hodnotení

romysk
autor
11. okt 2013

@nicky07 Pracovala som na kožnom oddelení.Do komory sestier sa môžem zaregistrovať až keď budem zamestnaná?

stastenka42
11. okt 2013

@romysk je tu uz taka tema,myslim navrat po 20 rokoch tam presne najdes odpovede,aj co treba... Tema je praca zdravotnej sestry po 20rocnej pauze🙂

romysk
autor
11. okt 2013

@stastenka42 Ďakujem

nicky07
11. okt 2013

@romysk no do komory sa hadam stači zaregistrovať ked nastupiš do práce, aj ja som to tak urobila. neviem ako je to u vas ale u nas teda nie je problem si nájst prácu sestier je málo a v nemocnici našťastie stále hľadajú. aspon nejaká istota v tejto dobe. tak držím palce nch si najdeš čím skôr prácu a nech si v nej spokojná.