Návrat do práce počas rodičovskej skôr ako dieťa dovŕši 3 roky

2. jún 2024

ahojte, prosim Vas, vie tu niekto, ci som povinna nieco niekde nahlasovat, ked chcem skoncit RD a nastupit do prace, a dieta ma 3 roky az v oktobri?? so zamestnavatelom som dohodnuta na nastupe, len ci nejake ine urady … dik

viestta
2. jún 2024

Rodicak ti bezi aj ked nastupis do prace, ic nahlasovat netreba

autor
2. jún 2024

@viestta dakujem, ale trosku inak som to myslela. viem ze o rodicovsky prispevok nepridem. ale ked mi skonci RD, tak musi zacat za mna odvody platit zamestnavatel, cize nejaka zmena na pozadi toho procesu bezi.
ze ci nemusim nikde hlasit ze uz nie som na rodicovskej dovolenke.

pe_mi
2. jún 2024

Fuha, to je prúser,ja som nič nenahlasovala v SP.poberám RP zo zdravotných dôvodov a pracujem na polovičný úväzok TPP.
Zajtra tam teda musím volať , pracujem od konca marca..vie niekto ,čo to pre mňa znamená?

viestta
2. jún 2024

Zamestnavatel za teba plati odvody ked u neho mas prijem, ak mas zdanitelny prijem nie si poistenec statu. Zamestnavatel ta nahlasi do SP a ZP ako zamestnanca

janka_266
2. jún 2024

Zamestnávateľ prihlási do sociálnej poisťovni, že ste už nastúpili

pe_mi
2. jún 2024

@janka_266 na pohovore som spomínala ,že poberám RP do 6rokov, aj v životopise som to mala uvedené.tak snáď z toho nič nebude..do kelu

jazula
2. jún 2024

Nikomu nič, len zamestnávateľovi. Až po 3tích narodkách oznámenie o starostlivosti o dieťa na UPSVAR.

zojanka
2. jún 2024

@pe_mi Kľud, nikde nebolo treba nič nahlasovať.

pe_mi
2. jún 2024

@zojanka ďakujem

luliu
2. jún 2024

@pe_mi čo by z toho malo byť? Načo zbytočne stresujes? Nic netreba nikde nahlasovať

pe_mi
2. jún 2024

@luliu ďakujem