Ahojte vsetci,
idem si ku vam po radu.
O mesiac by som sa mala vratit do povodnej prace. Zamestnavatel ma vsak nechce prijat na moje povodne miesto, aj niekoho hladali ale s velmi specifickou poziadavkou, ktoru som ja nesplnala, preto ma tam nechcu.
Posielaju mi nejake ponuky, ake miesta su volne, mala som uz aj pohovor v inom time, ale zatial ma nikde neprijali. Ak si teda nevyberiem ine miesto a tiez ma neprijmu, budeme riesit odchod dohodou.
Prosim poradte :
1. co presne napisat do oznamenia o navrate do prace?
2. ako to spravit aby som mala maximalnu podporu? Viem, ze je tam daky zadrhel aj so zdravotnymi odvodmi a podobne.
(Dovolenku som si cerpala medzi materskou a rodicovskou dovolenkou. No rodicovska dovolenka je stale pracovno pravny vztah, takze za tento rok 2021 by som mala mat narok na nejku dovolenku?)
3. na co si dat pozor v dohode?
Dakujem moc.
oznamenie das len k akemu datumu sa vracias do prace z dovodu dovrsenia troch rokov veku dietata
dovolenku pocas RD nemas skoda ze si si vsetku vycerpala teraz uz tazko carovat s macimalnou podporou
kolko dni dovo si cerpala medzi MD a RD?
@mirkaknm ahoj, ja sa vyjadrim iba k tomu co viem. Ak si si čerpala dovolenku medzi materskou a rodičovskou dovolenku, teraz už nemáš žiadnu dovolenku. Dovolenka ti nabieha iba počas materskej. Počas rodičovskej už nie. čo sa týka dohody o ukončení práce, dbaj na to, aby bolo v dohode jasné napísané, koľko odstupných platov ti majú vyplatiť.