ahojte žienky, poraďte mi prosím vás, som doma na RD a v septembri nastupuje dcérka ako dvojročná do škôlky, čiže ja by som sa chcela vrátiť do práce, kde mi stále trvá pracovný pomer, ale už tam namiesto mňa zamestnali inú osobu a so mnou už viac nepočítajú. Odrobila som tam pred materskou 9 rokov, tak na čo mám nárok, alebo ako mám postupovať?
presne tak urcite nedavaj vypoved dostanes aspon odstupne
@katuskan takze takto ty mesiac vopred im napises doporuceny list ze sa vracias na svoje miesto. a to je z tvojej strany vsetko
oni ti ho MUSIA dat spat, nie ze mozu. Nova zena je ich problem, nie tvoj a to myslim vazne, mala dostat zmluvu na dobu zastupovania teba pocas RD. Bud ju niekam upracu alebo jej daju vypoved pre nadbytocnost+odstupne. JEJ nie tebe.
ci pocitaju alebo nie to nech teba netrapi ty postupuj v súlade so zakonom a ten hovori ze mas pisomne 1mesiac vopred oznamit svoj navrat z RD.
Ak by ti tvrdili nieco ziadaj ich aby ti odpisali ( neodpisu,je to protizakonne co chcu) a ak by aj boli taki debili ze ano budes mat podklad pre pravne konanie o neplatnost vypovede.
@katuskan nastupis,...tym padom ti vznika dovolenka,...mas narok na odstupne,len vypoved v ziadnom pripade nedavaj ty,...