Návrat do práce

lara45
13. aug 2022

Ahojte mám na vás otázku mamičky,ktoré ste sa vracali naspäť do práce po narodení dieťatka po koľkom čase ste sa vratili(mesiace,roky) Ja nastupujem do práce už od septembra a malá bude mať 15 mesiacov.Stresujen už od narodenia malej, pretože som vedela ,že príde deň keď sa budem musieť vrátit do zamestnania.A teraz keď už sa pomaly blíži deň D ,tak mi je z toho na nič.Neviem si predstaviť ako to bez dcérky zvládnem ešte nikdy som bez nej tak,dlho nebola a mám obavy ako to ona zvládne ostáva s babkou čiže o starostlivosť sa nebojím ale viem ,že je to skoro no nemám na vyber a nechcem zavádzat zamestnávateľa.Ako ste to zvládali vy?

anjelicek26
13. aug 2022

Dcerku budes mat v dobrych rukach, takze sa sustred na to, co ta caka a to je narocne aj tak... zvladat domacnost, babatko a aj pracu... ja som tiez sla do prace dost skoro, po cca. 1,5 roku u vsetkych deti, ale boli teda u opatrovatelky alebo v jasliach..oni to zvladali fajn...ziadna chorobnost ani ziadne dramy... len mne chvilu trvalo sa zabehnut zasa v praci...unavena som bola prve dva-tri mesiace strasne, potom uz bolo dobre...