Ahojte mám na vás otázku mamičky,ktoré ste sa vracali naspäť do práce po narodení dieťatka po koľkom čase ste sa vratili(mesiace,roky) Ja nastupujem do práce už od septembra a malá bude mať 15 mesiacov.Stresujen už od narodenia malej, pretože som vedela ,že príde deň keď sa budem musieť vrátit do zamestnania.A teraz keď už sa pomaly blíži deň D ,tak mi je z toho na nič.Neviem si predstaviť ako to bez dcérky zvládnem ešte nikdy som bez nej tak,dlho nebola a mám obavy ako to ona zvládne ostáva s babkou čiže o starostlivosť sa nebojím ale viem ,že je to skoro no nemám na vyber a nechcem zavádzat zamestnávateľa.Ako ste to zvládali vy?
Dcerku budes mat v dobrych rukach, takze sa sustred na to, co ta caka a to je narocne aj tak... zvladat domacnost, babatko a aj pracu... ja som tiez sla do prace dost skoro, po cca. 1,5 roku u vsetkych deti, ale boli teda u opatrovatelky alebo v jasliach..oni to zvladali fajn...ziadna chorobnost ani ziadne dramy... len mne chvilu trvalo sa zabehnut zasa v praci...unavena som bola prve dva-tri mesiace strasne, potom uz bolo dobre...