Baby, robí niektorá z vás PA, chcela by som vedieť, aký je nástupný plat.Vzdelanie mám vš 1 stupeň .
A aká je náplň prace, a ako sa pripraviť na pohovor, dakujem.
@zuzi56 je rozdiel asistent projektový a asistent na TPP (tých je minimum) - každý riaditeľ volí lacnejšiu variantu a to je asistent z projektu keďže mzdu v plnej výške dostane z projektu
@marinecka95 a aký ma plat projektový asistent???
@zuzi56 rôzne 🤷♀️ Ja som začínala na 346€ ako projektová a neskôr som mala cca 590€ na TPP ako kvalifikovaný asistent. Viem, že ani baby kolegyne sme nemali rovnaké platy.
@marinecka95 a kedy to bolo, to je plat v čistom, akú školu máš ??
@marinecka95 a ako to prebieha v škole, a čo sa robí keď skončí vyučovanie, do ktorej by som bola v škole?
@zuzi56 píšem IP
pripajam sa, tiez ma to zaujima, ako funguju a co a ako,
@marinecka95 mohla by si aj mne, prosim, napisat pracovny cas a pribliznu napln prace? Dakujem
Zavisi, ci si v odbore kvalifikovana (teda mas pedagogicke zameranie VS) alebo nie. A ci mas prax. Pokial mas PG zameranie a si uz samostatny pedagogicky zamestnanec (t.j.mas za sebou adaptacne vzdelavanie), ides do 6tky. Ak nie, do 5ky. 5ka je okolo 815 v hrubom, 6tka o 100e v hrubom viac. Ak si PG zameranie a zacinas v odbore, tiez ides do 5ky, ako zacinajuca, po roku ides do 6tky (ak ti daju urobit adaptacne). Vyssie vsak pg asistent nemoze ist.
@kaja15 píšem IP
@zuzi56 dnes som pocula ze sa ma asistentom zvysovat plat. viac neviem povedat