Nástup do škôlky. Čo musím vybaviť na úradoch?

tatianalukas
6. júl 2017

Ahojte! Prosim Vas potrebujem poradit co vsetko treba vybavit a oznamit na uradoch ked moj maly nastupuje do skolky a ja som uz zamestnana? Zamestnala som sa par dni pred dovrsenim 3 rokov malého teraz v septembri nastupuje do skolky. Dakujem moc za radu.

sardinka336
7. júl 2017

@tatianalukas nechapem čo chceš vybavovat...rodičovska ti konči dnom kedy dieta dovrši 3 roky. Uz si zamestnana, čize zamestnavatel ti odvadza odvody ak si si neni ista tak sa opytaj v praci ,,ekonomky,, alebo kto vam vybavuje personalne veci. Pár dni hore dole nehra rolu. Podla mojej mienky netreba vybavovat nič.

evittam
7. júl 2017

@tatianalukas Po dovrseni 3rokov dietata je potrebné oznamit na UPSVaR kto sa o dieta stara a kde sa nachadza kvoli rodinnym pridavkom. Ak sa tato skutocnost zmeni tak to treba tiez nahlasit. Ked si sa zamestnala bolo potrebne sa odhlasit z dochodkoveho poistenia na SP,teda ak si sa pri nástupe na RD nahlasila. Inak nic ine netreba.

majusqa77
7. júl 2017

@evittam amen!! 🙂)))))))))))

h2
7. júl 2017

@evittam Ahoj, vidím, že si odborníčka, tak by som sa Ťa rada opýtala: Môj syn teraz skončil škôlku, od septembra nastupuje na ZŠ, čiže to treba tiež nahlásiť? (Keď nastupoval do škôlky, viem, že som čosi vypĺňala a niekam posielala, ale už neviem, čo a kam.) Ďakujem.

evittam
8. júl 2017

@h2 Pokial viem tak nie.

katkup
8. júl 2017

#staci_iba_nalepit #menovky

Maminky ak sa aj vy sa trapite ako detickam oznacit ich veci pri nastupe do skolky pred pripadnou stratou alebo zamenou???

Je tu pozvanka do sukromnej skupiny, kde najdete rychle a jednoduche riesenie 🙂 👍
https://www.modrykonik.sk/group/9460/

h2
9. júl 2017

@evittam Ďakujem krásne.

tatianalukas
autor
12. júl 2017

Dakujem moc za rady. 🙂