Nástup do práce po rodičovskej

3. máj 2022

Ahojte , nastúpila som do prace od apríla , bola som 2 roky aj 4 mesiace doma. Predtým som vo firme robila od 2008, 2016-2017 som bola tiež na MD a RD so starším synom .
Stále sa cítim nezabehnuta v praci , mám takú aj nechuť k niektorým veciam - prejde ma to a kedy ? Treba ešte vyčkať či uvažovať nad zmenou ? Co sa týka prístupu od kolegov a nadriadených je to celkom fajn , je mi umožnená práca na 1/2 úväzok a finančne sa tiež nemôžem sťažovať . Žiaľ mám taký pocit ako keby ma to co robím nenapĺňalo ako predtým , nerobím to s nadšením na aké som bola u seba zvyknutá a neviem sa s tým nejako vysporiadať .

sasha10
3. máj 2022

Ja som začala takto v práci pred 3 rokmi.. Sice nie po RD ako ty, ale celkovo zmena práce... Asi pol roka som chcela odísť, isla som s nechutou do prace, len kazdy okolo ma presviedčal nech ešte vydrzim ze bude lepsie a aj bolo... Neviem si vynachvalit, som spokojna.. Az nechapem to obdobie co som mala, mozno sa to aj u teba zmeni 🙂

luccija
3. máj 2022

Ak tam nechodíš s bolenim brucha, tak viac by ma zaujímalo, že máš prácu na pol úväzok a finančné si asi spokojná.Nie každý miluje svoju prácu.A nastúpila si pred mesiacom...

smileba
3. máj 2022

ja som začala pracovať už popri RD a vtedy som tiez zhodnotila, ze to bol zlý nápad, práca ma nenapĺňala chodila som tam z odporom, hned po RD som odtial odisla a našla si druhú prácu a tu som maximálne spokojná...neviemci to je tým, ze som sa dlhšie zabiehala v starej praci alebo celkovo mi nová práca vyhovuje viac, lepší kolektív, iná atmosféra....

autor
3. máj 2022

@sasha10
@luccija
@smileba
ďakujem za odpovede , vidím že sa to môže izbe vyvinúť, dam tomu zrejme ešte nejaké mesiace nech to viem dobre vyhodnotiť a uvidím

sivana09
3. máj 2022

pracu mozes robit pre rozne dovody, ak ju chces robit preto, ze ta bavi, tak urcite to chce zmenu prace.. ak ju chces robit preto, ze si vyborne zaplatena (musis mat ale aktualny prehlad o trhu prace - aby si nebola prekvapena tym, ak by to, co povazujes za "nemozem sa stazovat" znamenalo, ze akakolvek konkurencia by ti pri nastupe dala o 30% viac) a ze si tazko nahraditelny odbornik vo svojom odbore, mozes zotrvat pre financne/ine dovody.. musis najst svoju motivaciu, preco pracujes a potom budes vediet, co dalej