Ahojte, nastupujem do práce po rodičovskom. Malý bude mať 3r v decembri a veľmi si cením že doteraz som mohla byť s oboma doma (reťazová materská) takto dlho. Prišiel na mňa taký splín alebo ako to nazvať. Myslím že to zažila každá ale nemám to s kým zdieľať, ostatné kamarátky sú ešte na MD. Nastupujem do práce kde mám aj nočné služby aj víkendy, aby sme sa s mužom pri deťoch prestriedali. Svoju prácu milujem, máme super kolektív. Cestujem dosť ďaleko ale stojí to za to. Napriek pozitívam sa bojím že s deťmi budem málo a bude mi to ľúto, bojím sa ako si zvyknú. Bojím sa ako zvládnem to odlúčenie. Tie ktoré máte pozitívneho slova a skúsenosť, napíšte prosím ako to zabehnutie vyzeralo u vás 🙏🙂
@sinnovea1 konečne niekto 🙏😁 presne toto mi ide hlavou, už len do práce a späť, už žiadne ,,prázdne " dni na materskej... Ja som si prvú vôbec neužila, druhé už áno. Vedela som že viac detí už nechcem. Veľmi sa z nich teším keď už sú samostatnejší, väčší. Ale zároveň mi je ľúto ako rýchlo to ubehlo, o chvíľu budú detské časy minulosťou
ja som pri synovi isla späť do práce, keď mal 9 mesiacov. Nie že by som chcela, no zavolali ma a v rámci udržania miesta som šla na pol úvázku. Prax bola však taká, že za 4 hod. som musela porobiť komplet robotu ako za 8 hod. a aj tak som bola "tá, čo robí len 4 hod."..😩mala som pocit, ze doma sa naháňam aj tam..Teraz som si to plánovala užiť, ale -dvojičkyb😅a teda kľudná materská sa zas nekonala..😩a teda pri dvoch mi to 2x tak rýchlo zbehlo nejak...😢a ja osaj nechcem ich vídať iba večer..lebo veď navariť, so starším úlohy, krúžky, tie dni budú letieť ako šialené mám pocit a ja budem iba na dovolenky čakať 😭
@sinnovea1 fú tak to si mala veru dosť ťažké od 9m, plus potom dvojky. Veľmi obdivujem každú mamu s dvojkami 😁
Presne takto na to pozerám aj ja, mám čakať od dovolenky na ďalšiu dovolenku aby som si trochu užila rodinnú atmosféru? Keď človek robí aj nočné, víkendy, sviatky... Tak nemá nejak pocit že na pár dní vypol vďaka víkendu so sviatkom napríklad 😒
Ja mám presne tento pocit ako ty aj keď mám ešte rok do konca rodičovskej, už teraz si hľadám prácu na doma aby som si ju ešte rok na viac po rodičovskej užila .... kým nastúpime do kolotoča ona škôlka a ja práca.
Tiez mi konci teraz v decembri RD. Este budem cerpat dovolenku v januari a potom idem naspat. Absolutne sa mi nechce, bude mi smutno za detmi. Ale aj sa tesim zaroven na nove vyzvy a ze konecne vytiahnem make up, opatky a kostymy 🙂 Obavam sa ale toho ako budem zvladat vsetky domace prace, ucit sa s detmi, s najmensim sa hrat, zahrada atd…
zatiaľ nemám skúsenosť, návrat po RD ma čaká o týždeň, ale zdieľam tvoje pocity a súzniem ❤️mám pocit, že to zbehlo veľmi rýchlo.. že hoci to bola moja posledná materská, vôbec som si ju neužila, ako som plánovala.. a že sa teraz budeme už len naháňať v tom kolotoči povinností 😩