Baby, mňa porazí. Som na up mesiac a našla som si robotu, do ktorej mám nastúpiť koncom budúceho týždňa. No a ja som ochorela. Paradoxne synovi končí choroba a mne začala. Naposledy mi trvala mesiac, jemu čosi vyše týždňa. Mám len kašeľ, nádchu, upchatý nos. Akože fungovať sa s tým dá len neviem či je vhodné taká chodiť po obchode. S balíkmi vreckoviek pri sebe. Čo mám spraviť? Počkať, či mi to do nástupu prejde? Alebo proste nastúpiť aj taká. Zmluvu ešte nemám.
ked zmluvu este nemas, tak sa zatial nesuzuj, mozno ti to do piatku prejde. Mne tiez v pondelok zacalo tiect z nosu a zatekat hlien a vo stvrtok uz som bol fit. Zrejme to pocasie iba robi ludom take stavy.
Do konca buduceho tyzdna je predsa daleko... zozen si lieky a liec sa, budes normalne fit...
Jojo, počítam s tým, že budem už ok. Asi stresujem zbytočne. Ja som v podstate pripravená nastúpiť aj s chorobou.
To je len stres. Naša lieky, vitamíny a budeš OK 😉
Do konca týždňa ani nebudeš vedieť, že ti niečo bolo.
Keby sa ti to nezlepsilo, tak pár dni pred nástupom normálne zavolaj, ako to s tebou vyzerá, poraď sa a opýtaj či sa máš doliečit, alebo môžeš nastúpiť s tým, že si trochu nachladnutá…
Koncom budúceho týždňa? Nestresuj zbytočne. V stredu si fit.