Nástup do novej práce

20. okt 2024

Nosí sa prosím vás ešte niečo pri nástupe do nového zamestnania? Myslím pohostenie pre kolegov. A zvykli ste nosiť hneď alebo až po volakom čase? Poprípade co take?

egonsk
20. okt 2024

pri nastupe nie, pri odchode po dlhsom case je podla mna pekne a sympaticke sa nejako kulturne rozlucit. Ja som tak vzdy spravil a mal som vzdy ciste svedomie.

mojemenonikto
20. okt 2024

Prines si len dobrú náladu a úsmev 😉 To bude na začiatok úplne stačiť.

basulaak
20. okt 2024

Nie urcite nic pri nastupe do prace nenosime. Aspon v korporatoch to nie je zvykom. Po par mes. kludne dones “len tak” ze si piekla alebo daco, ale na uvodny den ani tyzden by som nenosila. Divne mi to pride.

really8
20. okt 2024

Ja som priniesla. Ale tak do kancelarie a nie pri nastupe hned ale po prvom tyzdni. Priskocne ako sa tomu hovori.

katkaseiner
20. okt 2024

Mne rovno v prvy-druhy den povedali ze nemaju problem s nejakou sladkostou ako vstupne 😆 tak hned dalsi den po vikende som nastupila so sladkym 😉

buberova
20. okt 2024

V prvý deň nie.. zisti si či niečo také majú vo zvyku a potom sa zariaď ;) ja som to nedávno riešila, zistila som že dokopy nikto nič nenosieva tak oficiálne som prístupné nedoniesla.. ale jeden deň som otvorila dezert na svojom stole a každého kto prišiel niečo riešiť som ponúkla.. prišlo mi to nenásilne a vyzeralo to že pár ľudí to potešilo 😁

viestta
20. okt 2024

Co ja viem, tak nejake priskocne sa nosi po prvej vyplate, ked sa vobec nosi. Za ten prva mesiac vies zistit ake su tam zvyky

purple_wolf
20. okt 2024

tak ked nevies ci tam vydrzis skusobnu dobu tak naco nosit ... skor narodeniny ci meniny alebo pred odchodom z prace

hsjdudhdbd
20. okt 2024

Ako ja neviem ale ja som nic nenosila neviem kto tam bude kolko ludi a ani nikto kto priidle nic nedoniesol hned v prvy den a bikto to neriesil vobec by som si nad tym nelamala hlavu

adonish
21. okt 2024

V prechádzajúcej praci bolo zvykom doniest priskocne (nevedela som, iny kraj ako som vyrastala 😂), tak ked som mala narodeniny, tak som spravila o to vacsie pohostenie. V auguste tohto roku som nastupila do novej prace, mam v tom mesiaci aj meniny, tak som to spojila. Ale tu sa to zas nenosí, ale nik sa nedal ponukat chlebickom a kolacikom 😂 podla mna je to mile gesto 😊

mamina7070
21. okt 2024

prvy den nie tak druhy by som doniesla tiez sa to vola priskocne za mna je to fajn

arieska
21. okt 2024

ja by som sa spýtala aký je zvyk vo firme. u nás sa tiež nenosí, ale ak by niekto doniesol tak sa potešíme 🙂

barbo24
21. okt 2024

Najskôr by som od kolegov zistila, aká je firemná kultúra, či niečo nosia, keď majú sviatok a podobne. No a potom by som priniesla, ale až po skončení skúšobnej doby, v prípade, že veľmi chceš niečo priniesť.

libusak
21. okt 2024

Po skusobnej priskocne. Kolacik a staci