Nároky v práci

19. mar 2024

Ahojte, dostala som pracovnú ponuku. Zvýšila som si kvalifikáciu, dozvedeli sa o tom a kontaktovali ma. Pohovor prebiehal formou, že mi upresnili ako to funguje, plat, pracovná doba, atď. Nemusela som im nič hovoriť, nepýtali sa na skúsenosti, na moje silné stránky, nič čo zvyklo byť. Usudzujem, že ma naozaj potrebujú a tu prichádza dilema. Vyhovuje mi všetko, okrem pracovnej doby. Dá sa to zvládnuť ale bola by som rada, ak by sa to dalo zmeniť. Mám to navrhnúť alebo radšej nechať tak? Môže mať aj zamestnanec nároky v práci a sú tieto záležitosti diskutabilné alebo to funguje na princíp súhlasíš tak dobre, ak nie tak odíď?

8853
19. mar 2024

Samozrejme, ze mozes mat poziadavky. Ak mozu a da sa, tak vyhoveju, hlavne ak ta potrebuju. Ak sa to zo strany zamestnavatela neda, povedia ti a zase ostane na tebe, ci suhlasis s podmienkami.

tana85
19. mar 2024

ako inak maju vediet, ze mas inu predstavu ked im nepovies? poRD som sa dohodla v praci, ze budem zatial na 6 hodin denne…uz su to 3 roky a stale mam skrateny lebo sme sa tak dohodli, sama si to predlzujem. doba sa zmenila, pracovna flexibilita je uz samozrejmost ak to ide. za otazku nic nedas. ak nie hned, tak po skusobke napr

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcellka32
19. mar 2024

@momoftwo35 smiem vedieť čo robíš?

momoftwo35
19. mar 2024

@marcellka32 vyšší manažment, poradenstvo