Narodeniny v práci

15. nov 2024

Baby prosim poradte co robit...v praci je zvykom ze ten kto ma narodky a meniny prinesie nieco slane, sladke...ja piect neviem tak som zvykla kupit zakusky, chlebiky alebo tortu...no a bohuzial uz 2x sa mi stalo ze okrem 1 kolegyne z oddelenia si ine kolegyne tiez z oddelenia nic nevzali...skratka to ohrdli ze oni si neprosia...neskor som sa dozvedela ze si vraj nezobrali nic cielene lebp ma nemaju rady, tak minuly rok som uz nic nedoniesla lebo ved naco ked si vezme jedna kolegyna jeden zakusok a uz ma zase ohovarali po firme ze nic neviem doniest a som lakoma...teraz by som mala mat narodky zase a ja neviem co v takom prostredi robit

petamich
15. nov 2024

Nic by som nedoniesla a otvorene im povedala, ze na co - donesiem nik si neda, nedonesiem a ohovorite ma, ze som nedoniesla 🙂 tak som si kupila nove topanky za usetrene

Tej jednej kolegyni by som doniesla pekny kolacik v krabicke

mamina7070
15. nov 2024

nedoniesla by som im nic a vobec by som sa nezatazovala a namiesto vydavkov na take tapse si radsej objednaj kyticu (kludne aj ovocnu) s dorucenim do prace a s takomnym listovkom a pekne ju tam vystav nech rozmyslaju

thirstymonk
15. nov 2024

@petamich presne tak.

Zaklad stastnwho zivota v dnesnom svete, je mat uplne u prdele ostatnych a riesit seba.
Moj chlapec tiez do skolky nic nenosi,. lebo ma narodeniny v auguste a meniny koncom jula 🤣 smola.

dskjhfdlkdjhl
15. nov 2024

Vyzera to tak, ze Ta ohovoria v kazdom pripade, tak sa na to vykasli a povedz, ze Ty uz nestarnes😉

summer23456
15. nov 2024

Určite im nič nenos a za ušetrené peniaze poteš sama seba.

deti95060810
15. nov 2024

to čo sú za trubky...že im nie je trapne...
možno cukríky, dezert keby náhodou niektorá chcela zablahoželať...

lilizzachy
15. nov 2024

Nič im nenos tupanam a oni ti dajú aspoň čokoládu keď ty im máš robiť pohostenie? No pekne by som ich odignorovala, okrem tej jednej kolegyne.

muchotrafka298
15. nov 2024

Ja by som im urcite nic nepriniesla, na co? Donies, vsetko vyhodis, lebo to nezjedia a nedonies, tak Ta ohovoria, ze si lakoma. Tak v dnesnej dobe, ked je vsetko drahe, by som na vyhadzovanie nenosila nic. Mozno by som zobrala nejaku bonbonieru, ze keby mi niekto dosiel zagratulovat, trebars MonCheri, Merci alebo Lindt, ze by si po cukriku/cokoldke zobrali.

autor
15. nov 2024

@lilizzachy vies co ano vacsinou mi aj nieco kupia, ja im tiez kupujem, okrem dvoch co nekupuju nikdy nikomu ale vravim nic si nezoberu...a uprimne mi je to aj luto lebo minule som tie zakusky vsetky vyhodila, zijem sama, nemala som sancu to zjest

ku_uk
15. nov 2024

Vsak nespominaj, ze mas narodeniny

muchotrafka298
15. nov 2024

Ja by som sa na to vykaslala, ze budes minat peniaze na niekoho, kto o to nestoji a vyhadzovat to potom do kosa? Nikomu by som nic nedavala a hotovo. Nemusia ani vediet, ze mas sviatok.
U nas nie je zvykom nic nosit, kto chce, donesie, nedostava ale od nikoho nic.

0silvia0
15. nov 2024

U nas to funguje tak, ze kto chce piect, prinesie kolac. Komu sa nechce piect, prinesie bonbonieru a ponukne. Ked si nezoberie nikto ani bonbon, vyhadzovat nic nemusis, zjes inokedy.

autor
15. nov 2024

@muchotrafka298 no bohuzialu nas zase velmi sa lipne na tom ze kto ma kedy narodky a meniny...hlavne sef nam vzdy gratuluje

ku_uk
15. nov 2024

A naco im nieco kupujes ako darcek? Ak sa ponuknes z toho, co donesu na ich sviatky oni, ja by som doniesla merci, kto si vezme vezme a zvysok si spapas neskor postupne

kitycat
15. nov 2024

Kupila by sim tie Celebrations a ked nebudu chciet, zjes ty.

Tak by som to urobila ja 🤣🤣

autor
15. nov 2024

@ku_uk lebo ked som nastupila tak mali to tak zauzivane...ze oni mne nejaku cokoladu alebo kvety kupili a ja im tak isto ale vravim posledne roky som si toto vsimla ze proste sa z nicoho nechcu ponuknut...

summer23456
15. nov 2024

A inác vychádzate ako?

natall113
15. nov 2024

Kúpila by som maximálne nejaké chipsy a dezert

lilizzachy
15. nov 2024

Tak sa ich dopredu opýtaj aký koláč by si predstavovali čo chcú keď minule si nikto nezobral nič a všetko si musela vyhodiť. možno im to docvakne aké boli neslušné. Nás je v robote 25 nie každý sa s každým musí ale toto je vyslovene neslušné voči tebe...u nás jediný kto si nezoberie koláč je kolegyňa ktorá má x intolerancii a skoro nič nemôže jesť tak ju chápem ale inak...

biba_18
15. nov 2024

@mamina7070 haha to je perfektné 😂

ku_uk
15. nov 2024

Chapem… merci alebo bonbonuerov nic nepokazis a ani zvysok nevyhodis

muchotrafka298
15. nov 2024

Urcite nekupuj ziadne kolace, ktore potom vyhodis. Lebo kolace stoja teda dost. Alebo chlebicky. Ked to nechcu, tak dones nieco, co nevyhodis. Stacia nejake male cokoladky, bonboniera, co su balene jednotlivo tie veci. Nechas to tam, ked sa nezje, tak vezmes domov a nemusis hned zjest, vydrzi to.

lucia13022023
15. nov 2024

Jedna bombiniera a dovi dopo. Nič viac. Ak nejedia, zjes sama doma. Takéto ženy budú ohovárať ci donesieš švédske stoly alebo nič. Proste sú také.

prasiatko30
15. nov 2024

Nekupuj nic. Tu kolegynu co sa ponukne pozvi na kavu a na kolacik a “oslav” narodky s nou a hotovo

muchotrafka298
15. nov 2024

U nas v praci kto chce donesie, kto nechce nedonesie. Mam ale kolegu, ktory nezje len to, co by zjedlo jeho. Proste cokolvek, v obrovskych mnozstvach, nehladi na to, ze tam este niekto je. On na svoje sviatky zasadne nenosi nic, alebo parkrat doniesol vianocne pecivo, oschnute, olamane, ked mal sviatok v marci. Ked ale nieto nieco donesie, bezne nosi kolegyna babovku trebars, tak on zje 3/4 babovky sam, coze je to pre vsetkych.

ivik4
15. nov 2024

Nic by nedostali

marcellka32
15. nov 2024

V deň tvojich narodenín sa pekne obleč, namaľuj a nič im nedones...a keď niečo budú frflat povedz že ideš večer po práci na oslavu narodenín, nech ich roztrhne od jedu ;)

akbara77
15. nov 2024

Napr. Ja už nám po 40tke a s kým oslávim narodeniny a meniny je moja vec. Nebudem ich oslavovať s niekym kto ma mňa v paži. Asi toľko

danyelia
15. nov 2024

No neviem, mňa by viac ako nejaké koláče trápilo to, prečo ma vlastne kolegyne nemajú rady...🤔

mamamasama
15. nov 2024

@danyelia prečo by ťa malo trápiť to, že ťa niekto nemá rád? Dôvod si môže nájsť akýkoľvek. Zo mňa si v práci pravidelne robili posmešky, lebo som po práci nechcela piť alkohol a v nedeľu som chodila do kostola.

olimuc
15. nov 2024

Zober si dovolenku a strav den ako chces a s kym chces … nemusis nad nicim rozmyslat ani nosit