Ahojte, pracujte niekto na tejto pozícii? Najlepšie asi co sa týka školstva. Ak áno, tak by ma zaujímalo čo to obnáša.
@aniss257 kým nevyskúšaš nezistíš. Naučiť sa dá všetko. Niektoré veci sa v škole nenaučíš, pretože určité firmy - poisťovne, školy , banky, majú svoj systém a musia ti ho vysvetliť. Ak robíš napr. mzdy, tam by si mala vedieť čo a ako. Komunikácia s úradmi... to ti teiž poukazujú čo kde majú. Je iba na tebe ako rýchlo sa zapracuješ.
@kvetinka75 Pravdepodobne je to asi len príprava podkladov pre ekonomky
@aniss257 veď skús. Máš skúšobnú dobu, keď ti to nebude vyhovovať, tak odídeš. A vysvetliť a ukázať náplň práce ti musia . Ty predsa nevieš na ktorom PC čo je, v ktorom šanone, čo je, aký majú systém práce. Kde je aký program.... A niekde začať musíš. Nikde nenájdeš prácu že prídeš a hneď sama všetko robíš. Čo firma to iný systém. Zaučiť ťa musia všade
@kvetinka75 mám možnosť ísť na jeden deň sa oboznámiť s tou prácou 🙂
to vyzera na uctovanie a aj mzdy poznas tie programy robila si s nimi ? robila si mzdy ?
plus uctovanie majetku
a samozrejme zmluvy faktury a objednavky
@aniss257 neboj sa a chod si to vyskúšať, program sa naucis ,system ma kazda firma iny
Robim nieco podobne
Faktúracia,dochadzky, komunikaciu s úradmi cez pripravu podkladov k uctovnictvu nasej hlavnej účtovnícke
Robim úhrady,zmluvy...neboj chod do toho prax ziskas ,zaucis sa
Nenchaj sa tu znechutiť
Tu skoro kazda vsade bola všetko vedela hned ako prvy šanon v novej praci otvorila
@aniss257 urcite chod
Ak budeš na tej pozícii len ty, tak si hlavný účtovník a celá agenda je len na tebe. Ak je ešte niekto nad tebou tak si uctovnicky poskok - nahadzovac dokladov.