dobry den,potrebovala by som zistit presnu napln prace dietnej setry v nemocnici .po dlhsej dobe si hladam pracu.v zdravotnictve som pracovala,potrebujem zistit ci by som sa na tejto pozicii vedela uplatnit.dakujem.
Asistent výživy bez špecializácie Asistent výživy bez špecializácie samostatne vykonáva odborné pracovné činnosti v oblasti fyziologickej a liečebnej výživy, aplikuje optimálne technologické postupy pri spracovaní potravín a navrhuje vhodný spôsob stravovania s cieľom zlepšenia zdravotného stavu pacientov a klientov. Zostavuje optimálny jedálny lístok pre pacientov s výpočtami energetickej a biologickej hodnoty a zabezpečuje liečebnú výživu a stravovanie pre pacientov po stránke dietetickej, hospodárskej a prevádzkovej. Vypracováva vhodné receptúry jedál a informačné pokyny na ich prípravu a vedie dokumentáciu súvisiacu so stravovacou prevádzkou.
-podľa mňa musíš mať na túto prácu vzdelanie a špecializáciu
Asistent výživy bez špecializácie
Asistent výživy bez špecializácie samostatne vykonáva odborné pracovné činnosti v oblasti fyziologickej a liečebnej výživy, aplikuje optimálne technologické postupy pri spracovaní potravín a navrhuje vhodný spôsob stravovania s cieľom zlepšenia zdravotného stavu pacientov a klientov. Zostavuje optimálny jedálny lístok pre pacientov s výpočtami energetickej a biologickej hodnoty a zabezpečuje liečebnú výživu a stravovanie pre pacientov po stránke dietetickej, hospodárskej a prevádzkovej. Vypracováva vhodné receptúry jedál a informačné pokyny na ich prípravu a vedie dokumentáciu súvisiacu so stravovacou prevádzkou.
-podľa mňa musíš mať na túto prácu vzdelanie a špecializáciu