Ahojte, s akými najlepšími benefitmi ste sa stretli v práci? Pripadne ak ich bolo viacero, brali ste ich ako dôvod pre výber danej firmy? Alebo či vás to motivovalo ostať vo firme. Rozhodujem sa totiž medzi 2 firmami, naplň práce podobná, akurát teda jedna ponúka zaujimavsie benefity.
U mna benefity nie su primarne pri vybere prace, ale niektore potesia. Napr. dovolenka navyse.
Práveže pri oboch je tá vzdialenosť cca rovnaká, rozdiel je možno v 5 minútach
Homeoffice, flexibilná pracovná doba, dovolenka navyše, služobný telefón, notebook a to najdôležitejšie - dobrý pocit z nadriadeného a upravujem aj z kolektívu, lebo predsa v práci trávime viac času ako doma.
sekretarku masirujucu stuhnuty chrbat neponukal ziaden zamestnavatel, tak rozhodla iba vyska mzdy a parkovacie miesto. 😁
My máme multisportku a pre mňa je to super bonus. Raz denne jeden vstup zadarmo čokoľvek si vyberiem v meste. Ale nie každý si to zvolil.
Zdarma strava do 9€, 3x do mesiaca voľno a nemusíme si míňať dovolenku,3x do mesiaca časové voľno -ak by som meškala napr. kvôli lekárovi hodinu ,dve mám ich zaplatené. Ak by som robila do polnoci predplatený taxík mám.O týchto benefitoch som sa dozvedela až keď som nastúpila .
U mna naj benefit je flexi doba a naozaj flexi, nie ze mas fixnu dobu kedy musis byt v praci a je jedno ci prides 2 hodiny predtym. ale flexi taka doba, kedy necvakas kartu a priorita je hotova praca, je jedno ci sa jej venujes rano alebo v noci. A takmer 100% home office. Plus ma to naozaj bavi. V tejto praci aj umriem.😀 a potom z tych financnych benefitov je napriklad super cafeteria.
Dobrý šéfovia,výborný ( čisto mužský ) kolektív,skvelá pracovná doba,plat uspokojujúci k pomere k málo času v robote.Dalej možnosť multisport karty,stravovacej karty,benefit plus karty.Moznost prenájmu vozidla každých 10 mesiacov,možnosť kvalitnej starostlivosti o moje vlastné auto kým som v práci,masáže,voľné vstupy na mnoho akcií,vianočný,darček,deň žien darček,veľa voľna,možnosť ísť pracovať do zahraničia,akcie usporadúvane zamestnávateľom pre svojich zamestnancov,teambuildingy ,sociálne balíčky,možnosť stravovania za cca 3 € denne.To je všetko čo mi v rýchlosti napadlo ale určite je toho viac
Pre mňa sú v mojej práci naj benefity tieto:
- home office kedy chcem a koľko chcem a odkiaľ chcem (aj zo zahraničia)
- nemusím pracovať 8 hodín, nikto nerieši čas koľko a kedy pracujem, jedine či splním to čo mám
Máme inak kadečo, masáže, ovocie, kávu, sladkosti a nanuky v office, teambuildingy a eventy každého druhu, rôzne príspevky, multisport kartu, atď. Ale to mi je fuk, skutočne u mňa zvážili len tie dva vyššie.
U mňa to bol 100% HO od začiatku, občas sme sa ukázali v kancelárii ale par krát do roka
Síce trochu frustrujúce po takmer 3 rokoch, ale tak páčilo sa mi to.. akurát som nastúpila na MD, uvidíme ci bude všetko rovnaké po návrate
Sice ich nemám, ale za najlepšie benefity považujem dovolenku nad rámec, sick days, a aspoň čiastočný HO.
Ostatne sice potešia, no tie si už vieš aj sama dovoliť kupit, zaplatiť, pokial chceš. Cas navyše, flexibilitu však nie a ten sa hodí vždy 😉
Pohybliva pracovna doba, neobmedzeny home ofiice, fitko v office a moj top je firemna skolka.
Neobmedzený homeoffice je topka. Za mňa osobne ani služobné auto nie je hodne toľko ako neobmedzený homeoffice.
Neobmedzený homeoffice, flexibilná pracovná doba a 100% platu počas 6 mesiacov materskej sú moje topky.
Home Office kedykoľvek, obedy za 10 eur plne hradené, parkovanie, firemná práčovňa a žehliareň, týždeň dovolenky naviac, angličtina výuka v pracovnej dobe, raz za pol roka ženský deň, do firmy pride nechtarka kaderníčka kozmetička, masáže máme raz do týždňa
U mna aj mojich ex kolegov je to fully remote moznost, ktoru uz skoro nikde nedavaju. To je pre mna momentalne jeden z najdolezitejsich parametrov pri vybere, a byvala kolegyna (tiez z vychodu) sa zas vsade pyta iba na pohovor online formou, a ked trvaju ma osobnom tak pyta preplatit vydavky na cestu na zapad, inac ani nejde.
@malasandrika u mna je sluzobny telefon a notebook negativny “benefit” 😅 znamena to, ze ta budu otravovat aj po praci a nikdy nemas klud, po notebooku lapes aj ked si doma o 8 vecer, lebo potrebujes surne nieco dokoncit. Pre mna osobne to je benefit akurat tak pre zamestnavatela, ze pri navale prace ju dokoncujes po veceroch a tym padom sa nestazujes, ze mas toho vela a nestihas si ju robit v ramci pracovneho casu.
Druha vec je ta, ze bez tychto pomocok potom nie je narok na homeoffice, co je dost blbe.
@hankab ja som do aktuálnej práce nastupovala s tým, ze dieťa je na prvom mieste, takže nehrozí otváranie notebooku o 8 večer. Ak by mi horel termín, už vedia, že sa nakopnem a spravím, ale do ďalšieho pracovného dňa to kľudne počká. Detto telefón - po pracovnej dobe jednoducho nedvihnem, keď nechcem.
@malasandrika v com su to pre teba teda tie naj benefity? Mas homeoffice a robis iba napr. 8-15:30? Lebo ak nie, tak tomu nerozumiem.
@hankab áno, presne tak. Nikto odo mňa neočakáva, že budem robiť viac. Ak nestihnem, spravím si mimo času, ale som si vždy vedomá, že keď som nerobila cez deň, dokončím večer, či cez víkend, ale je to na mojom rozhodnutí.
@pukina Ahoj, kde pracuješ ak smiem vedieť? Znie to naozaj veľmi dobre. 🙂
U mna home office. Najlepsie 100% ny😀
U mna parkovacie miesto je najdôležitejší benefit.
@tatianaboorova ahoj, mozem ti napisat do spravy.
@pukina aj mne prosim ta napis
u mňa by zavážila aj vzdialenosť od bydliska... 😉