Ahojte ☺️ chcela by som sa poradit. Zienky,ktora sluzba je podla Vas nedostatkova a cakate na nu dlhsie vy/zname ci kamaratky? Premyslam uz dlhsi cas nadtym,ze zacnem s podnikanim,ale prirodzene mam aj obavy,resp. zvolit si spravny smer. Som kreativna dusa a urcite chcem robit nieco v tomto duchu.
Viete mi napisat do komentara,ze kde najdlhsie cakate,resp. neviete dostat rychlo termin?
1.) Manikura
2.) Pedikura
3.) Kozmetika (napr. 3D mihalnice,ine kozmeticke ukony)
4.) Pecenie (torty/zakusky aj bezlepkove)
Jedna sa o oblast vychodneho SR. Budem rada za kazdu radu ci napad. Pekny zvysok dna kazdej z Vas 🧡
Je jedno ktorá oblasť. ak si v Tom naozaj dobrá môžeš si klientelu vyberať .
A čo je cieľom tejto otázky? Áno, na skvelé služby sa čaká. Ak má kaderníčka či pedikérka voľno dnes poobede alebo zajtra, nebude to žiadna mega kvalita. Takže z môjho pohľadu sa vylučuje robiť skvelé služby a mať termíny okamžite.
Ešte podstatnejšiu záležitosť ti však vnímam niečo iné - čo z tých služieb, na ktoré sa pýtaš vieš robiť naozaj skvelo? Podnikanie si vyberaj podľa toho, čo ťa baví a v čom si dobrá.
Za mna manikura. Odmietam chodit k cinanom kde sice je mozne si sadnut ihned. Moja sikovna nechtarka ma poobedne terminy vybookovane 2 mesiace vopred. Volne mava take tie pracovne casy o 10.30 o 14.00 atd.