Nájdem tu fitness trénerku?

8. máj 2024

Ahojte, hľadam niekoho, kto trénuje ľudí vo fitku. V budúcnosti by som tiež chcela pracovať v tejto oblasti, a zaujíma ma pár otázok.

mfilkova
8. máj 2024

Ahoj, aj ja som si nedávno urobila kurz a mám zopár otázok, plus ďalšie kurzy, ktoré chcem absolvovať, tak mi daj vedieť, ak by si chcela pokecať

kiki68
8. máj 2024

Co ja viem, tak moja trenerka si robila Komplet vzdelanie, myslim 3 roky a nasledne dalsie dva. Robi trenerku cca 10 rokov. Dalsi trener ( mojho muza), ten tiez 5 rokov vysoka skola v tejto oblasti. Potom rozne kurzy k tomu. Obaja pripravuju ludi aj na sutaze. Plus trenerka so robila dalsie roky nutricnej poradkyne ( tiez dva roky ). Za mna je to pomerne narocne, ked sa tomu naozaj chces kvalifikovane venovat

melanta
8. máj 2024

Odporúčam vysokoškolské vzdelanie trénerstvo, aspoň bakalára, potom dopĺňať rôznym štúdiom v oblasti výživy a iného. Žiadny kurz ťa nenaučí dôkladne poznať telo, organizmus, psychiku, diagnostiku, poruchy pohybového systému. Kurzami budeš iba teoretik o niečo lepší ako laik. Odporúčam nájsť si v okolí vzdelaného trénera a ísť za ním na pokec. Určite ti dá dobre rady a pohľad vzdelaného profíka.

autor
8. máj 2024

@mfilkova budem rada 🙂
@kiki68
@melanta
Kurz si aktuálne robím ročný+ mám nejaké semináre. Výživový kurz si chcem spraviť so štátnou skúškou v Brne.