Chcem sa opýtať, nastupujem do prace a poslali ma na tu vstupnú prehliadku. Na pohovore sa ma pýtali ci sa na niečo liečim, povedala som, že nie. Beriem lieky od psychiatra. Vie si to zamestnávateľ zistiť?
@rebi789 a nezistia to podľa tých receptov co mi posiela psychiater lieky ?
Prešla si prev.prehluadkou a nie je dôvod teraz niečo zisťovať.Vedome si zatajila dôležitý údaj,čiže ak sa niečo stane,ak kvôli zdrav.stavu sposobis ujmu sebe ci klientovi tak potom sz to zisťovať bude.
uz si sa na yo tu pytala....
Včera si dostala odpovede. Pracuješ aj vo výške, čo je psychicky náročné. Liečiš sa na depresiu. Takže ak si aj prešla lekárskou prehliadkou, kde si túto informáciu zatajila, prišla si o možnosť, aby lekár posúdil, či tvoja diagnóza je vhodná na danú pozíciu. Ak nie je, ale kvôli tvojmu klamstvu si povolenie dostala, tak si si určite vedomá, že ak tvoj zdravotný stav spôsobí škodu zamestnávateľovi, tak budeš mať drahý problém.
zamestnavetel ani hocijaky lekar nevidi ake recepty a co ti kto pise.. to vidi len tvoj riadny lekar mozno. A spatne a priebezne to nikto nesleduje + samozrejme na dalsiu prehliadku pojdes myslim po 2rokoch.
Hlavne okrem toho ak kvoli tomuto sposobis skodu, alebo nebodaj sebe nejaky pracovny uraz a zatajila si to, bude to na tebe vsetko, ako ti uz pisu.
Ja byť Tvoj zamestnávateľ, vadilo by mi, že si mi to zatajila...veď to je dosť dôležitá info.
@melanta co ? Aké výšky? Beriem pol tbl paretinu. Epilepsiu nemám.
@katkaseiner asi si ma s niekym mýlite beriem pol tbl paretinu. Paretin sú AD.
Nie