Ahojte, uz dlhsie som premyslala nad niecom takym, pretoze viem jazyky a mam aj prax v gastre. Chcela by som ist pracovat niekam na par tyzdnov ktore budem mat volne v januari a februari, napriklad do Rakuska do Alp. Ako sa mozem k niecomu takemu dostat? Mam znamu ktora chodi na sezonne prace takto ale ona mi povedala ze ma na 1 mesiac nikto nezoberie a hlavne ze sa to prvy, druhy, treti krat neoplati pretoze preplatim za plno veci, ze to sa oplati len dlhodobo a pravidelne. Je to pravda? Bola by to pre mna fakt dobra prilezitost, len ani neviem kde mam hladat a ako sa k tomu dostat.
Vies jazyk, mas skusenosti v gastre - pozri na nete hotely a priamo im zavolaj. Ja by som ti vedela povedat 2, kde by ta hned prijali. Ale to by si ma musela hrozne nahnevat. Tam sa s personalim katastrofalne zaobchadza!
Je vsak pravda, ze v gastre teraz hladaju a mozno najdes hotel, kde ta vezmu aj len na mesiac.
Co vies robit? Chyznu, cašnicku, recepcnu? Na akej urovni je tvoja nemcina?
Normalne pozri dediny ako Sölden/Hohensölden hladaju tam neskutocne zufalo personal na sezonu... poslat zivotopis na email hotela mas raz dva spravene a su ich tam desiatky... byvas v hoteli, stravujes sa v hoteli, po praci lyzovat, velmi fajn... a ano beru aj na dva-tri mesiace...