baby prosim pomozte ja ktomu nerozumiem 😝 takze po materskej som nasla robotu zmluvu my dali od 25.02.2015 do 31.08.2015 s 3 mesacnou skusobnou dobou.od 1.juna som mmusela ist na pn /zdravotne problemy/narok na dovolenku na vyplatnej pasky som mala 16,5 dni .mzdarka my povedala ze zvysne dovolenky my preplatia v tej termine kedy je vyplata /do 10,dna v mesiaci/.problem je vtom ze ostatne ludia uz vyplatu mali a ja som nic nedostala.neviete my nahodou vypocitat nakolko dni dovoleniek som mala narok ?resp. mam narok na dovolenku ked som na pn/pn-ka my netrvala viac ako 100dni/.dakujEM
na vyplatnej paske ak si mala narok 16,5 tak si povodnu vymeru na rok mala 20dni ale ti ju zle poznacili resp niektore mzdarky si ulahcuju pracu a predpripravili sis ju do konca roka 2015 aj ked zmluvu si mala iba do 31.8. Predpokladam ze ti zmluvu nepredlzili takze realny narok tvoj je:
20/12*6= 10dni, neviem kolko si cerapala v case 3-8/2015 to si odrataj a zvysok by ti mali zo zakona preplatit za august najneskor do 30.9.2015