Mužský kolektív v práci mi zničil sebavedomie

16. sep 2022

Ahojte. Som 30tnicka, 3 rozchody za sebou, slobodná bez detna. Nastúpila som do prace kde je viac mužov ako žien. Je tam asi 80% mužov.. a potrebujem aby mi to niekto vysvetlil že čo sa to deje a preco. Myslela som si že si tam možno nájdem aj vzťah keďže sa tam toľko mužov denne premiela. Lenže problém nastal tu. Chcú ma len sami ženatý, a každý má chce len na sex. Podotýkam. Som slušná žena, neflirtunem snimi, ledva sa snimi rozprávam. Nespím snikym ani po mimo vzťahu pretože na to nemám povahu. Povahovo som dosť introvertka, odmeranejsia pretože mám problém veriť ľuďom a mám problém si pripustiť človeka k telu dokiaľ nepôsobí na mňa dôveryhodne. Tak sa chcem spýtať prečo ma chcú iba ženatý muži ako milenku ? Prečo ma nechce odtiaľ žiaden chlap ? Podotýkam, každý muž má chváli akú mám super postavu, otáčajú sa zamnou , rozprávajú mi stále aká som pekná. Ale prečo sa somnou nezačne rozprávať nejaký slobodný ? Len okolo mňa prechádzajú.

lydia13
16. sep 2022

Možno práve preto, že máš zničené sebavedomie a tým pádom si tí ženatí muži myslia, že si ľahká korisť a ver mi, že nič nepritahuje mužov viac ako zdravo sebavedomá žena🙂

minilla
16. sep 2022

Suhlasim s komentarom nado mnou. Zapracuj na svojom sebavedomi a sebahodnote 😉.

ckocka
16. sep 2022

Chlapi majú radar na ženy ktoré hladajú vážny vzťah, a slobodná tridsiatka je úplne jasná. Asi tam je málo mládencov túžiacich po deťoch a svadbe.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emo84
17. sep 2022

Tiež som introvert a slobodný myslím si ,že ak chceš niečo zmeniť vo svojom živote ( vzťahovom ) musíš spraviť prvý krok ty , čo keby si sa mužom ( v práci na ulici )prihovorila ty a možno tam toho pravého nájdeš . To , že ťa balia ženatí muži svedčí o tom , že vidia , že tú mužskú spoločnosť ty moc nevyhľadávaš ( flirtovanie) a berú ťa , ako vzácnosť , ktorú by chceli mať-dostať ťa do svojho života ( postele , ako milenku ) , lebo vedia , že v tebe , ak ťa dostanú majú istotu vzťahu a sexu , lebo im budeš stále verná .Dnes asi prevládajú introverti nad lovcami a asi platí , že čo si žena neulový tak nemá po svojom boku 😉.

dadis
17. sep 2022

@emo84 to ozaj 🥴?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
17. sep 2022

@zoro9836 Ja som tiez pracovala v muzskom kolektive, sami introverti. Ale teda, ak mali zaujem o zenu, tak ho vedeli dat znat (svojim sposobom 🙃). Ved to neznamena, ze introvert je mumak a extrovert je agresivny mačo.

emo84
17. sep 2022

@dadis Introverti majú svoj svet . A áno platí , ak majú veľký záujem ,keď naberú odvahu tak sa prihovoria ( sú lovci ), ale len občas skôr sa stanú ulovenými , skôr ako oni niečo ulovia .Alebo sú celý život korisťou .

aurinia
17. sep 2022

Skús odolávať tým prvým záujemcom, možno je to aj taký prirodzený test. Ak odolaš ženacom, prejdeš úspešne testom že si zrelá, rozvážna žena. Lebo skočiť s chlapom do postele dokáže každá, je to to najednoduchsie. Chapem že lichôtky od mužov potešia každú ženu, je ich však treba ignorovat aby si nepôsobila ako firemná štetka. Ak toto všetko vydržiš, ten pravý sa dostaví.

patus_2
17. sep 2022

Skús odpinkat prvého ženatého, ktorý ti dá takú ponuku. Kľudne nahlas, ostro aj pred ostatnými, či sa nehanbí potom manželke pozrieť do očí. Myslím, že potom by už dali ostatní pokoj.

panelacikova
17. sep 2022

@emo84 introverti sú lovci a extroverti nie sú lovci či ako?

doriiis
17. sep 2022

Ver tomu,ze vacsina zenatych by zdupkala hned ako by si im prikyvla na ponuku.Oni len robia ramena a sekaju hrdinov pred kolegami.A slobodni ta nechcu preto,lebo bud jednoducho nemaju zaujem alebo cakaju na nejaky signal od teba.Trosku sebavedomia zena,zenatych odpinkat a hlavu hore.Muzi maju radi zdravo sebavedome zeny

adka176
17. sep 2022

Nemyslí na to aké máš alebo nemáš sebavedomie.... každý sme nejakí iní... ženatých a sebavedomých si nevšímaj a ak sa ti zapáči nejaký slobodný skús mu naznačiť... možno sa mu len viac ukazovať na oči a usmievať...... vhodný muž pre Teba sa určite nájde... možno tiež nie až taký sebavedomý....sebavedomie nie je zárukou neviem akého super vzťahu....

kassandra25
17. sep 2022

A toto je problém? Vsak idem s kym chcem, nejdem, s kym nechcem. Rozpravam, s kym chcem. To, ze vidis, ako pozeraju alebo maju zaujem, ti ma sebavedomie zvysovat. Tí slobodní, co sú tam, mozu niekoho mat a na cele to napisane mat nemusia alebo to o sebe vyspevovat. Nikde nie je napísané, ze z firmy si povinná si niekoho nájsť.

jaskolka
17. sep 2022

Možno preto ze podvedome vyžarujes, že si sama a chceš si silno niekoho nájsť. Toto bud chlapov odradí alebo ta ženatí berú ako "ľahkú korisť, veď tá zúfalá berie vsetko" (to nie je urážka, prosím, len predostieram to, ako môžu uvažovať oni)
Ty dokonca ani nemusíš vedieť ze to robíš.
Ja som žena, teda neviem, ako to muži vycitia, ale je to tak, potvrdili mi to viacerí slobodní aj ženatí kamaráti ci príbuzní.

wheel
17. sep 2022

Problem je prave ten, co si sama opisala. Slobodna , bezdetna 30tnicka po 3 rozchodoch. Za prve po 3 rozchodoch v 30tke je velka sanca, ze mas v sebe nejaku chybu v programe, pretoze stroskotane 3 vztahy v 30tke nie su uplne normalne. Normalne je v 30 tke riesit rodinu a staleho partnera. Dobra sprava je ta, ze stale lepsie z pohladu chlapa bezdetna 30tnicka ako , 30 tnicka s dietatom takze stale mas sancu mat normalny vztah a rodinu, len sa skus nad tym zamysliet kde robis chybu, popracuj na svojom zivote a sebavedomi.

So zenatymi a vseobecne na chlapov s detmi a duplom z prace si daj pozor s tymi normalny vztah mat nebudes, tam vzdy byvaju problemy a nech si hladaju seberovnych. A verim, ze podla tvojho popisu nemas chut na to aby ti vyvolavala podvedena pani manzelka tvojho docasneho milenca ktoremu si podlahla :D A ak to tvojmu sebavedomiu pomoze , kludne si najdi aj pravidelneho milenca na urcity cas aspon prides na ine myslienky a nebudes svet vidiet tak cierne.

liljana
17. sep 2022

Zenati v pracu skusaju zo sportu a predsa to mozu obratit na zart. Pripadne iba flirtuju, robia zo seba macov a ty to chapes ako balenie. Ked ich odmietnu, tak stale niekoho doma maju. Ziadna rana pre ego. Slobodny muz v praci neriskuje odmietnutie od kolegyne, zosmiesnenie a pokazene vztahy. Vztah v praci moze vzniknut, ak je od zaciatku vzajomna naklonnost a obaja ju vidite. Nikto ta tam nebude mesiace dobyvat.

beata_k
17. sep 2022

Vies preco pritahujes zenatych? Lebo si placha introvertka. Keby sa nieco prevalilo, tak vedia, ze staci pohrozit a stiahnes usi a chvost medzi nohy a budes pred manzelkou cusat. Ze im nebudes vypisovat a robit sceny ako milenka. A okrem toho. V praci si vztah nehladaj. Ano, moze to dopadnut dobre. Ale ked sa to pokasle, tak tam nevydrzis. Ak uz, tak radsej rande s kamaratom kolegu.

petamich
17. sep 2022

neviem pracujem vo firme, kde je 90% chlapov a asi som teda skareda, lebo ked som tam ako single 30-tnicka prisla nasla som tam akurat super kolegov a nie zenatych lovcov 🤷‍♀️ v zivote ma nebalil nijaky zenaty kolega a prave som bola uprimne prekvapena ako relativne mladi chlapi maju usporiadane rodiny a deti - ale ano nie som introvert, mam asi primerane sebavedomie, hoc vtedy som bola hooooodne dlho sama a napokon som tam aj nasla manzela, asi je to proste firma ako firma, charakter prace mozno tiez tvori nejaku pred-dispoziciu na typ zamestnancov a teda nesuhlasim s nazorom vyssie, ze introverti nedokazu byt lovci, kolegovia su vacsinou introverti a nemali problem najst si partnerky, oni su uz sposob nasli ale hej obcas si ich aj ta zena "ulovila" ale to za mna aj extrovertov, obcas to je skratka tak

mozno to len netreba brat tak seriozne a si kusok precitlivela, neviem posudit, niektore typy skratka hadzu radoby vtipne komentare, aby mali pocit, ze su sexi a atraktivni aj ked maju dlhodobe vztahy a ak to je seriozne, tak skratka posli prveho do prdele a daju ti pokoj a na sebavedomi by som popracovala tak ci tak

lindous
17. sep 2022

Kto je takej povahy, že rád flirtuje a trúsi nemiestne poznámky (lebo nejak sa mi nezdá, že by ťa tam všetci chceli na sex), tomu o nič nejde a je mu jedno s kým "zavtipkuje" a či sa tá druhá strana chytí, proste skúša.... Ale toho, čo by možno aj chcel vzťah, toho podľa mňa to, že ledva niečo povieš a pôsobíš odmerane musí odradiť...alebo proste nehľadajú vzťah na pracovisku, lebo vo väčšine prípadov to nekončí dobre (viem, že sú aj svetlé výnimky, my sme jednou z nich, ale mám okolo seba viac tých zlých koncov takýchto vzťahov)

lily405
17. sep 2022

Neber to tak važne všetko..Trochu sa uvoľni..Aj pekný dlhodobý vztah moze začať sexom.. Či ako si to predstavuješ? Veď kazdy vzťah začína nejakym flirtom. A ak Ti vyslovene prekáža muzsky kolektív prečo si šla pracovať tam kde je viac mužov?

emo84
17. sep 2022

@panelacikova Introverti si myslím ,že málokedy lovia (to musia vystúpiť zo svojej zóny a nabrať odvahu a to robia málokedy ) skôr sa nechajú uloviť .Je to asi dané ,aj tým ,že moc nie sú na veľkú spoločnosť ľudí ,spoločenské akcie ,kde je veľa ľudí a tak majú malú šancu nájsť partnera .

barborachors
17. sep 2022

mozno práve preto, ze nezadani a slobodni dru lavice na vysokej alebo podnikaju a na šikovného mladého slobodneho sa nalepi hned ina šikovná mladá, tak do 25, bum vztah, dieta, a tebe ostali len nadrzani zenaci. Hľadaj na zoznamkach, inak si nenájdeš a rady typu ze chod do galerie sa zoznamit ignoruj, to je tak pre dôchodkyňu dobré, sa v galérii zoznamit.

petronellla87
17. sep 2022

Ja si myslim ze z teba citia zufalstvo... Chlapi toto vycitia... A vlastne to plati aj opacne🙂

stanulienkat
17. sep 2022

Mozno sa im nepozdavas na vztah, nepacis, mozno si nudna...x dalsich veci. A v praci si hladat partnera?🤔 Blby napad.

viestta
17. sep 2022

Mňa zaujalo tvoje očakávanie, že tam nájdeš partnera. Môže sa stať, ale očakávať, že práve v mužskom kektive sa podarí, je naivne.
Zenaci si radi pomastia ego opaľovaním slobodnej kolegyne, slobodní si možno hovoria, čo je v dome, není pro mne.
A už vôbec nechápem ako ti ten kolektiv zničil sebavedomie. Bud ho máš alebo nemáš. A podľa toho čo píšeš nemala si ho veľa ani keď si tam nastupovala, pretože ak by si ho mala, zenaci by už dávno vedeli, že tu sa snažia zbytočne a slobodní by sa o tvoju priazeň uchádzali.

spadnutaslivka
17. sep 2022

ženatí muži s tebou neflirtujú, oni flirtujú do vzduchu, len tak, proste komentáre... jojój, koľko sa toho narozpráva u nás... keby to všetky baby brali vážne, tak by to ozaj blbo dopadlo. Ale hlavne tí chlapi to ani nemyslia vážne, proste len si spríjemňujú deň.