Dostala som novú prácu a aj keď viem, že dnes robia ženy aj muži rôzne profesie, stále je niekde pocítiť to, že tam nepatríte. Nastupujem do čisto chlapského kolektívu, stretla som už pár kolegov, potetovaní aj na hlave a vymakaní ako skala. Mám pocit, že ma zjedia za živa. Pred prácou ako takou strach nemám, skôr z kolektívu. Ako to zvládnuť? Máte skúsenosti?
Vopred sa neboj. Potetovanych dnes je... (aj zien). Casto pes ktory steka nehryzie. Mozno si ta budu hyckat, strazit ako oko v hlave. Bud svoja, autenticka a mozno zistis, ze mnohi su fajn.
Najmä s humorom a neber sa príliš vážne. Celý život som sa pohybovala v kolektívoch, kde bolo výrazne viac mužov. Niekde som bola aj jedinou ženou. Chlapi vedia byť hrozne fajn, nápomocní a správať sa k ženám v kolektíve naozaj priateľsky, dokonca až ochranársky, ale nesmieš byť ani ustrašeným chúďatkom, čo sa automaticky zaradí do podriadenej pozície, ani ženskou, čo si drží odstup a berie sa strašne vážne.
Podľa mňa práca medzi chlapmi je naj..., žiadne intrigy a srandičky nonstop
Ahoj, ja už rok takto pracujem. Mám tu len chlapov a jedna pani upratovačka, s ktorou som možno raz za deň. Mám už viac rokov, tak poviem, nikdy sa mi tak dobre nepracovalo, ako teraz. Žiadne klebety, a koľko sa smejem 🙂
Som maximálne spokojná 😉
Macisticke reci si netreba pripustat a ked ich upraces razne a vcas, tak si nebudu dovolovat ani ti najvacsi tupci. A okrem tychto exotov, ktori su ekvivalentom klebetnic zo zenskych kolektivov su chlapske kolektivy na pracu lepsie ako ciste babince.
@lenicka999 presne tak, mne sa tiež lepšie pracovalo s mužmi ako so ženami aj keď vždy som mala šťastie na kolegyne ale je to úplne iné
no čo si, ja by som bola šťastná robiť s takými sexošmi 😀
Vraciam sa späť do práce,kde je čisto mužský kolektív.Budem sama žena medzi 30 timi mužmi a neskutočne sa na to tesim
ja robím 10rokov v mužskom kolektíve a je to úplne super (možno preto, že som jediná???) srandičky furt, aj sa naučím, viem veľa o mužských pohľadoch na pomaly všetko, no fakt to funguje😘, v ženskom som robila 8 mesiacov, stále sme sa okrikovali, zazerali po sebe, obzerali sa, že čo si obliekla, kde išla, ako dlho tam bola, s kým sa rozprávala a o čom...fuj, nikdy viac, tu mám pohodičku, čistá hlava.
@lenicka999 tiež pracujem v mužskom kolektíve a tiež som toho názoru (pracovala som aj v ženských, mix..)
Mám 13 kolegov,síce žiadne skaly🙈🤣ale 5 ks má nad 2m. Ja mám 163cm. Vychádzame fajn.ide o Tom ako budeš roboti robotmu. Zvládneš to. Mňa to ťahá napred!
@miriam11 áno aj toto je super, na MDŽ už čakám kvet a čokoládu, raz som dostala aj ponožky, sviečku, papuče, pero špeciálne, kinder vajce😂
ahoj, Tiez pracujem v muzskom kolektive ... a aj som tak studovala, len s chlapmi 😀 ... som zvyknuta ( na strednej 4 dievcata, na vyske 2 😝 ) a nemozem sa stazovat...a ani by som nemenila 😅 vek kolegov je od 28-80... paradny kolektiv.
mužský kolektív je lepší ako ženský...nič lepšie ťa postihnúť nemohlo... 😉
vlastná skúsenosť...
Muzsky kolektív je lepsi. Z vlastnej skúsenosti. Zvyknes si a nesmies si brat ich srandicky k telu. Myslim to tak, ze robim so samymi mužmi a kazdu temu otočia s narazkami na sex. V dobrom myslim, ziadne uchylne narazky. Zvykla som si aj si s nimi zazartujem. Musim povedat , ze lepšiu prácu som nemala. So ženami uz nikdy viac 😁😁😁 zeny bez urazky 😉😉 inak kde robíte baby? Musim zmenit pracu a rada by som isla zasa do muzskeho kolektivu, staci mesto, nie konkrétnu firmu 😊
@annm81
@kalifka
@doriiis
@bale1rinka
@stanka_k
@miriam11
@veronicka88
@dankabetka
@deti95060810 dievcata ahojte, inak kde robíte? Musim zmenit pracu bohužiaľ a rada by som isla zasa do muzskeho kolektivu, staci mesto, nie konkrétnu firmu 😊 ako hladam tak hladam ale v inzeratoch nepisu podiel muzov a zien vo firme 🤭
@neferneferuaton pod k nám,Poprad🙂
@veronicka88 joj rada by som ale ja som západ 🙂
Chlapsky kolektiv je lepsi ako ženský. Robim v mužskom kolektive a robila som aj v ženskom. Chlapsky vyhráva. Neriesia blbosti.
Vždy som robila v prevažne mužskom kolektíve, najprv v automotive teraz v IT a mne to veľmi vyhovuje.
@neferneferuaton aj tam máme pobočku,no v PP si hľadám kolegyňu do kanclu čo m atechnicky smer🤣🤣🤣
@veronicka88 do kancelarie by som si asi nezvykla aj keď nikdy nehovor nikdy ,😁 a kde máte pobocku? Alebo napisem sukromnu správu?
@neferneferuaton ano v chlapskom kolektive sa casto rec otoci na sexualne veci ale inac tiez mam s muzskym kolektivom dobre skusenosti, len niekedy treba vypocut tie staznosti na ich zeny 🙈😀
Muzsky kolektiv je super. Vobec sa toho neboj.
@katulienkax o to ano to aj ja som taká butlava vrba 😆😁 a na tie srandičky to uz aj ja s nimi zartujem. Ak sa mozem opytat z akeho okresu si? Hladam totiz novu pracu 😉
@marca12 a mozem sa opytat kde pracuješ?
Z vlastnej skúsenosti ti poviem že práca v mužskom kolektíve je lepšia ako v čisto ženskom. Vydrž a uvidíš že dobre bude.